Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Rött kött på rätt sätt - för hälsa, miljö och levande landsbygd

Rött kött på rätt sätt - för hälsa, miljö och levande landsbygd

Häftade böcker. Nielsen & Norén Förlag. 1 uppl. 2013. 160 sidor.

RÖTT KÖTT PÅ RÄTT SÄTT, är en bok som
handlar om ekologisk extensiv köttproduktion. Vi får följa en grupp personer som börjar med att återställa gamla beteslandskap i de Ångermanländska niporna och hur de fortsätter med djuruppfödning, den nya tidens kooperativ, tankar kring landsbygdsutveckling och återtagande av gamla idéer kring sparkassor.
Thorsten Laxvik betecknar Götgatan på Söder som sin
hembygd, men rotar långt tillbaka till Gjurd Bodakarl som fick krogrättigheterna i Stugun 1290 av ärkebiskopen i Uppsala. Han håller också en liten fjällkobesättning från sin farfars hemby.

Förlagsfakta

ISBN
9789197919753
Titel
Rött kött på rätt sätt - för hälsa, miljö och levande landsbygd
Författare
Thorsten Laxvik
Förlag
Nielsen & Norén Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
210 x 210 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
490 g
Språk
Svenska