Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hemligheterna på Cavendon Hall

Hemligheterna på Cavendon Hall

Inbunden bok

Nyskick. HarperCollins Nordic | Utg. 2018 | Förlagsband. | 441 s. | 9789150939842 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Secrets of Cavendon | Språk: Svenska | Ämnesord: Engelsk skönlitteratur | ------ Mer info: Trots omskakande världshändelser har släkterna Ingham och Swann hållit ihop och levt sida vid sida på Cavendon Hall i decennier. Men när andra världskriget tar slut börjar saker och ting förändras på godset. Hos Inghams börjar familjehemligheter komma upp till ytan samtidigt som den yngsta generationen skapar skandaler och intriger. Hemliga romanser, svek och krossade hjärtan hotar att splittra släkterna, och det i en tid då de behöver varandra mer än någonsin. För snart ställs de inför ett hot, större än de kunnat föreställa sig. Hemligheterna på Cavendon Hall är den fjärde fristående delen i serien om godset Cavendon Hall..En fängslande roman som kommer att fånga läsarna och hålla dem kvar till sista sidan. Fantastic Fiction En härligt glamorös läsupplevelse, fylld med tidstypiska detaljer och med starka kvinnoporträtt i fokus. Daily Mail.***BARBARA TAYLOR BRADFORD har skrivit en lång rad bästsäljare, varav flera har filmatiserats. Hon växte upp i England och började skriva som sjuåring. Hon har jobbat som journalist i många år och bor nu i New York. Hennes romaner älskas av läsare världen över.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789150939842
Titel
Hemligheterna på Cavendon Hall
Författare
Barbara Taylor Bradford
Förlag
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2018
Omfång
400 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Trots omskakande världshändelser har släkterna Ingham och Swann hållit ihop och levt sida vid sida på Cavendon Hall i decennier. Men när andra världskriget tar slut börjar saker och ting förändras på godset. Hos Inghams börjar familjehemligheter komma upp till ytan samtidigt som den yngsta generationen skapar skandaler och intriger. Hemliga romanser, svek och krossade hjärtan hotar att splittra släkterna, och det i en tid då de behöver varandra mer än någonsin. För snart ställs de inför ett hot, större än de kunnat föreställa sig. Hemligheterna på Cavendon Hall är den fjärde fristående delen i serien om godset Cavendon Hall. En fängslande roman som kommer att fånga läsarna och hålla dem kvar till sista sidan. Fantastic Fiction En härligt glamorös läsupplevelse, fylld med tidstypiska detaljer och med starka kvinnoporträtt i fokus. Daily Mail ***BARBARA TAYLOR BRADFORD har skrivit en lång rad bästsäljare, varav flera har filmatiserats. Hon växte upp i England och började skriva som sjuåring. Hon har jobbat som journalist i många år och bor nu i New York. Hennes romaner älskas av läsare världen över.