Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
GOLD DIGGERS

GOLD DIGGERS

Inbunden bok NORSTEDTS. 2008. 512 s. Inbunden. 844 gram.

Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. VILL GÄRNA SÄLJA FLER BÖCKER TILL DIG, SÅ TITTA PÅ MINA ÖVRIGA ANNONSER..

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789113018478
Titel
Golddiggers
Författare
Tasmina Perry
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2008
Omfång
510 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
161 x 234 mm Ryggbredd 38 mm
Vikt
819 g
Språk
Svenska
Baksidestext
New York-miljardären Adam Gold flyttar till London. Han är sexig, singel och på väg att ställas ansikte mot ansikte med de famösa och farliga lycksökarna - Gold Diggers - som ser honom som chansen till ett liv i lyx - och nöd och lust. Karin är jetsettare och entreprenör i baddräktsbranschen. Hon är en del av Londons mest glamourösa societé; Adam Gold passar henne perfekt som accessoar. Erin är den naiva flickan från landet som lyckas lura åt sig jobbet som Adams personliga assistent, men livet i fotoblixtarna och den närmast obscena rikedom som omger henne hotar att rasera hennes gamla värderingar. Molly är en falnad supermodell från 80-talet med dyra drogvanor. Adam är hennes sista chans att uppnå den livsstil hon alltid eftersträvat innan tiden hinner ifatt. Och så har vi Summer, Mollys dotter, en spirande skönhet som lever i skuggan av sin berömda mamma. Men strax blir det fråga om ombytta roller när Summer lyckas ro iland ett TV-avtal som sätter henne i rampljuset och på heta listan över kommande celebriteter. Från Monte Carlo till Comosjön, från St. Moritz till St. Barts - Gold Diggers tar oss på en svindlande tur genom de superrikas social kretsar, som kastar läsaren huvudstupa in i en värld av sex, lyx, mord och svidande trolöshet.