Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Cap Esterel

Cap Esterel

av

Häftad bok. Bokförlaget Thorén & Lindskog. 1 uppl. 2010. 132 sidor.

Nära nyskick. stämplad inuti av biblioteket, prydligt plastad. Portot gäller oavsett antal böcker. - - I centrum av romanen står Michel, en ung framgångsrik arkitekt. Han har precis avslutat sitt första stora projekt och unnar sig några veckor på Franska Rivieran. Resan väcker minnen hos Michel och snart förstår man att han varit här förut för länge sedan. Varför återvänder han nu? Här finns också Elisabeth som var Michels stora kärlek och Hélène som är på semester med sina två barn på Rivieran. Med ett korthugget och poetiskt språk i en collageliknande berättarstil närmar sig Tanja Langer Michels, Elisabeths och Hélènes historia och sakta träder kopplingarna mellan dem fram.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789197810647
Titel
Cap Esterel
Författare
Tanja Langer
Förlag
Bokförlaget Thorén & Lindskog
Utgivningsdatum
20100921
Omfång
132 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
125 x 190 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
183 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I centrum av romanen står Michel, en ung framgångsrik arkitekt. Han har precis avslutat sitt första stora projekt och unnar sig några veckor på Franska Rivieran. Resan väcker minnen hos Michel och snart förstår man att han varit här förut för länge sedan. Varför återvänder han nu? Här finns också Elisabeth som var Michels stora kärlek och Hélène som är på semester med sina två barn på Rivieran. Med ett korthugget och poetiskt språk i en collageliknande berättarstil närmar sig Tanja Langer Michels, Elisabeths och Hélènes historia och sakta träder kopplingarna mellan dem fram. Den är spännande, Der Spiegel Tanja Langer är född i Wiesbaden 1962 och har arbetat som pressfotograf och regissör. 1999 kom hennes debutroman Cap Esterel och 2011 kommer hennes femte roman som handlar om författaren och dramatikern Heinrich von Kleist.