Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KROPPENS GENI - Marit, Petter och skidåkning som lidelse

KROPPENS GENI - Marit, Petter och skidåkning som lidelse

Inbunden bok Weyler . 1 uppl. 2010. 382 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Vad i de norska skidessens bakgrund och kultur gör att de är snabbast i världen? Första försök att skriva skidträningens idéhistoria och skidåkningens filosofi. Ingen har skrivit så om skidor förr. Inbundet förlagsband med skyddsomslag. 8:o. 190x140x29 mm. 575 g. Gallrat biblioteksex, skyddsomslaget täckt med skyddande bokplast, omslagete fastmonterat med bokplasten i pärmarna, ryggsignum, diskreta stämplar, streckkod, avaktiverat magnetkort. [9403] /---/ Dra fördel av enhetsfrakten och beställ fler böcker i samma leverans. Klicka på säljarens länk nedan (alternativt ovan: "Sökalternativ", skriv "House of Estelle" i fältet för säljare) samt ange sökord (författare, titel, specifikt sökord...) i fältet "Sök...". Trunkera (*) del av ord (t ex handb* för handbok, handböcker, handbook(s) etc) så blir sökträffarna fler.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185849505
Titel
Kroppens geni : Marit, Petter och skidåkning som lidelse
Författare
Sverker Sörlin
Förlag
Weyler Förlag
Utgivningsår
2010
Omfång
382 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 192 mm Ryggbredd 28 mm
Vikt
575 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den långa vintern 2010 åker Sverker Sörlin skidor som aldrig förr, ser världens främsta åka skidor på teve, tänker oavbrutet på skidor. Sommaren därefter söker han upp Marit Björgen och Petter Northug i Norge, de som faktiskt är snabbast i världen. Han vill veta vad det är i deras bakgrund och kultur som gör att de åker så fort och vinner så ofta. Resultatet har blivit en essä som är ett reportage som är en självbiografi som är skidåkningens filosofi. Ingen har skrivit så här om skidor förr.