Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
TILL HÄST GENOM VÄSTERBOTTEN
TILL HÄST GENOM VÄSTERBOTTEN TILL HÄST GENOM VÄSTERBOTTEN TILL HÄST GENOM VÄSTERBOTTEN TILL HÄST GENOM VÄSTERBOTTEN TILL HÄST GENOM VÄSTERBOTTEN

TILL HÄST GENOM VÄSTERBOTTEN

Häftad bok – FÖRLAGSNY! – Albert Bonniers Förlag. 2015. 283 sidor.

Nyskick. – FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– I juni 2014 lämnar Sven Björklund och Olof Wretling Umeå (till häst) för en berättarjakt genom tre årstider i Västerbotten. Som Bröderna Grimm fast 200 år senare. Med hjälp av en sherpa från Arbetsförmedlingen Kultur (utan häst) bärgas en muntligt berättarskatt. Boken är en reseskildring (till häst) genom sly och avfolkningsbygd där en ny bild av länet växer fram. Visste du att Åsele var först med att ha en dödsklinik och att inaveln i Västerbotten länge ansågs vara extra arbetsför? Glöm Rödluvan och Snövit – den nya tidens klassiker här, som Postiljonen från Dalkarså och Miami Vice-villan i Brände. Mycket nöje! –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100157395
Titel
Till häst genom Västerbotten
Författare
Sven Björklund - Olof Wretling
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
283 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
173 x 240 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
764 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Fotograf: Elin Berge.I juni 2014 lämnar Sven Björklund och Olof Wretling Umeå (till häst) för en berättarjakt genom tre årstider i Västerbotten. Som Bröderna Grimm fast 200 år senare. Med hjälp av en sherpa från Arbetsförmedlingen Kultur (utan häst) bärgas en muntligt berättarskatt. Boken är en reseskildring (till häst) genom sly och avfolkningsbygd där en ny bild av länet växer fram. Visste du att Åsele var först med att ha en dödsklinik och att inaveln i Västerbotten länge ansågs vara extra arbetsför? Glöm Rödluvan och Snövit – den nya tidens klassiker här, som Postiljonen från Dalkarså och Miami Vice-villan i Brände. Mycket nöje!
Ytterligare författare: Björklund, Sven
Ytterligare författare: Wretling, Olof
Ytterligare designers: Enmark, Frans
Ytterligare fotografer: Berge, Elin