Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Crème Fraîche

Crème Fraîche

Ljudbok Storyside. 1 uppl. 2007.

Mycket gott skick. Fodral i gott skick. Fodralet har varit hoptejpat och tejpen sitter kvar, i övrigt i mycket gott skick. 11 CD

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789170361005
Titel
Crème Fraîche
Författare
Suzanne Brøgger
Förlag
Storyside
Utgivningsår
2007
Bandtyp
CD-skiva
Mått
131 x 131 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
254 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu kommer andra boken i StorySides serie Möten med klassiker. Den här gången är det sångerskan Nina Persson från The Cardigans som valt Suzanne Brøggers moderna klassiker Créme Fraîche. Jag läste Créme Fraîche i samma veva som jag läste bland andra Erica Jongs Rädd att flyga, det vill säga precis när jag började bli intresserad av feminism. Jag var kanske 20 år//Förutom att boken då gav mig en massa krut som jag behövde som 20-årig barnkvinna, så var den också min introduktion till Suzanne Brøgger, hennes vackra vassa språk med mörker och humor i. Suzanne Brøggers självbiografiska roman, som hon skrev inspirerad av Henry Miller, väckte stor uppståndelse när den kom 1978. Inte minst för sin erotiska frispråkighet. Sedan dess har den blivit en modern klassiker som läses av ständigt nya generationer unga kvinnor.