Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Våga föda naturligt

Våga föda naturligt

Häftad bok. SannVision. 2020. 90 sidor.

Nära nyskick. 178 x 147 mm. -- Illustrerad med svartvita teckningar. Susannes avsikt med denna bok är att inspirera blivande mammor att våga lita på sin kropp, vara lyhörda för sina behov och att ta ansvar för att förbereda sig för förlossningen.
"Susanne har haft sina graviditeter, förlossningar och sitt moderskap som guide och lärare i denna livslånga konst.

Hon skriver så klokt att det viktigaste för att möta en blivande mammas behov inte är praktiska förändringar på förlossningsavdelningar. Grundinställningen till den födande och en lyhördhet för hennes behov är det primära.

Så, låt nu Susannes bok visa dig vägen in i konsten att vara en närvarande människa. Låt dig beröras av kunskaperna i denna bok."
- Agneta Bergenheim, Jordemor

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789198606706
Titel
Våga föda naturligt
Författare
Wendt, Susanne
Förlag
Susanne Wendt
Utgivningsår
2020
Omfång
87 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
148 x 180 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
150 g
Språk
Svenska
Baksidestext
UTDRAG UR BOKEN...
"Holger har tänt kakelugnen och värmen sprider sig i rummet. Vi har lagt en madrass på golvet framför den. Vid detta laget vet jag om att jag vill stå på alla fyra och föda. Det känns också väldigt skönt att stå lutad över fåtöljens ryggstöd.
Både Ingrid och Holger masserar min rygg när värkarna kommer och det är snart dags att börja krysta. Jag står på alla fyra.
Agneta tar min hand och för den till öppningen så att jag kan känna barnets huvud. Det känns helt fantastiskt! Jag har kontakt med mitt barn!
Agneta lyfter av navelsträngen som lagt sig runt halsen och ut kommer Axel. Fort går det! Han kommer ut med öppna ögon och huvudet uppåt. Sådan är han vår Axel, öppen och nyfiken redan från start.
Nu blir det aktivitet. In kommer alla barnen från sandlådan. Någon sträcker fram en sandig leksaksbil som gåva. Ale klappar sin lillebror på huvudet. Elof hoppar glädjeskutt och ropar. ”Mera barn, mera barn!” Det är förunderligt och stort. Det magiska har hänt en gång till. Nu är vi lyckliga trebarnsföräldrar."

Om författaren Susanne Wendt:

Sannvision är mitt företag. Jag har arbetat i blomsteraffär, på restaurang och i kök, som lärare och processledare, briefingledare och inspiratör, fött fem barn och engagerat mig ideellt i kvinno-, barn- och människorättsfrågor.

Att stödja människor att följa sina drömmar och hitta sin väg är något av det mest spännande jag vet.
Du kan boka mig för samtal, föredrag eller workshop.

Sedan 2014 arbetar jag som Doula och stödjer blivande föräldrar i processen att ta emot och vänta sitt barn. I vår kommer min bok ”Våga föda naturligt” och en föreläsning med samma namn.

Tillsammans med min man Holger är det min intention är att fortsätta utveckla och leda arbetet på vår gård Vindarnas Hus i Hagestad, Österlen, som en unik mötesplats för retreat, lek och skapande.
Vi bygger vidare på vår dröm om ett hållbart liv. Gården är off-grid och har eget vatten . All elektricitet får vi från vind och sol.