Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Nytt & kreativt med betong & loppisfynd

Nytt & kreativt med betong & loppisfynd

Inbunden bok Bokförlaget Semic. 2011. 89 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Rikligt illustrerad med bilder i färg. Detta är den kreativa författarduon Sania Hedengrens och Susanna Zackes tredje bok om betong. Denna gång har de förenat betongen med prylar och möbler som fyndats på loppmarknader.Det bjuds på roliga och handfasta tips och beskrivningar av vad man kan använda sina loppisfynd till och hur man med enkla medel kan förnya och göra sakerna personliga. Skapa det snyggaste bordet med hjälp av ett rostigt symaskinsunderrede och en betongskiva, klä om en gammal solstol i nytt färgsprakande tyg, gjut det älskade fågelbadet av rabarber på nytt vis, sy en matta av flera mattor och givetvis mycket, mycket mer. Boken är uppdelad i tre nivåer: jättelätt, lätt och lite knepigare. Sania Hedengren, inredningsjournalist och stylist, och Susanna Zacke, inredare och utbildad dekoratör, har haft stora framgångar med sina tidigare böcker.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155256913
Titel
Nytt & kreativt med betong & loppisfynd
Författare
Susanna Zacke - Sania Hedengren
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2011
Omfång
89 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
217 x 217 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
436 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Detta är Sania Hedengrens och Susanna Zackes tredje bok om betong, detta fantastiska material som är så härligt att jobba med. De fortsätter att inspirera med fantasifulla idéer till saker man kan göra i betong. Kreativa, roliga och handfasta tips och beskrivningar gör att man lätt kommer igång med sitt eget betonggjuteri. De vackra bilderna sätter verkligen fart på skaparlusten – Magnus Selander har fotograferat.Boken innehåller så mycket mer än betong, eftersom författarna på ett kul sätt förenat sina favoritämnen betong och loppisfynd. Här finns alla tänkbara tips på vad man kan göra med sina loppisprylar och vad man kan använda dem till. I vissa projekt kombineras betongen med något som fyndats på loppis och resultaten är snygga och fyndiga. Författarnas eget favoritprojekt är bordet som de tillverkat av ett rostigt symaskinsunderrede. Först målades det knallgult och sedan försågs det med en skiva av betong som mönstrats med hjälp av en bit strukturmönstrad tapet.Bland allt det roliga Sania och Susanna gjort finns också läckert omklädda solstolar, en duk av många dukar, en matta sydd av mattor, taklampan av en jordglob, tapetserade loppisfynd och mycket annat. Bland betongprojekten finns krukor, fågelbad, möbler, plattor, ljusstakar med mera. Självklart finns här också klassikern rabarberbladet, som alla älskar, men i ny tappning.Boken är uppdelad i tre nivåer: jättelätt – lätt – lite knepigare.Många har köpt de två första böckerna, Betong – en gjuten hobby och Skapa med betong & mosaik och ni ska förstås lägga denna bok med sina nya fräscha idéer till samlingen. Har du inte de två första böckerna går det lika bra att starta med denna den tredje boken.