Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Health Management

Health Management

Häftad bok. Sanoma Utbildning. 2014.

Nyskick. Health Management förklarar fördelarna med att leda och organisera hälsoverksamheter utifrån ett serviceperspektiv.

I vardagslivet såväl som på arbetsplatser har det blivit allt viktigare att vara frisk, en utveckling som ställer nya krav på organisation av service och tjänster samt lagstiftning och ledarskap. Forskare vid Lunds universitet klargör hur service främjar bättre hälsa, effektivare verksamheter och tjänster med hög kvalitet inom hälso- och sjukvård. Vi kan läsa om vikten av serviceinnovationer, relevansen av juridisk kompetens och nödvändigheten av ömsesidig respekt i den dagliga verksamheten.

Avsedd för:
Health Management vänder sig till dig som studerar företagsekonomi, Service Management, offentlig förvaltning och andra samhällsvetenskapliga discipliner. Boken är lika relevant för utbildningar inom hälsofrämjande verksamheter såsom folkhälsovetenskap, vårdvetenskap och medicinsk ledning.

Författare:
Boken är skriven av elva forskare verksamma vid Lunds universitet. De presenterar ekonomiska, juridiska, sociologiska och psykologiska sätt att förhålla sig till hälsa i tjänsteorganisationer.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789152326671
Titel
Health Management
Författare
Dahlgren-Park, Su Mi
Förlag
Sanoma Utbildning
Utgivningsår
2014
Bandtyp
Häftad
Mått
148 x 210 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
484 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I vardagslivet såväl som på arbetsplatser har det blivit allt viktigare att vara frisk, en utveckling som ställer nya krav på organisation av service och tjänster samt lagstiftning och ledarskap. Forskare vid Lunds universitet klargör hur service främjar bättre hälsa, effektivare verksamheter och tjänster med hög kvalitet inom hälso- och sjukvård. Vi kan läsa om vikten av serviceinnovationer, relevansen av juridisk kompetens och nödvändigheten av ömsesidig respekt i den dagliga verksamheten. Health Management vänder sig till dig som studerar företagsekonomi, Service Management, offentlig förvaltning och andra samhällsvetenskapliga discipliner. Boken är lika relevant för utbildningar inom hälsofrämjande verksamheter såsom folkhälsovetenskap, vårdvetenskap och medicinsk ledning. Författare: Boken är skriven av elva forskare verksamma vid Lunds universitet. De presenterar ekonomiska, juridiska, sociologiska och psykologiska sätt att förhålla sig till hälsa i tjänsteorganisationer.