Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Flugnörd

Flugnörd

Inbunden bok Pagina. 1 uppl. 2012. 231 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rikt illustr. -mycket om verktyg, material, proportioner, avslutningar, testning, torrflugemönster, landinsektmönster, nymfmönster, våtflugemönster, moderna laxflugemönster mm. samt "öringsgastronomi" och "laxprovokatörer" mm.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789163610066
Titel
Flugnörd
Författare
Steven Goldfine
Förlag
Pagina
Utgivningsår
2012
Omfång
231 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
286 x 218 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
1068 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»The quickest way to a flyfishermans heart is through his fly.« Flugnörd är en enastående vacker bilderbok från den svensknorska fjällvärlden För två miljoner nöjesfiskare i Sverige är detta en bok att älska och ta till sig. En bok om hantverket, och om att bli en flugnörd ut i fingerspetsarna. Samtidigt är den en minutiöst noggrann handbok för alla, drygt två miljoner nöjesfiskare i Sverige, som betraktar flugbindning som ett konsthantverk. Alla får lära sig om verktygen som gör halva jobbet och bli inspirerade av Steven Goldfines flugor och flugornas mönster. Alla dessa naturmänniskor som älskar att stå i strömmande vatten och utmana öring och lax. De är och blir flugnördar och de kommer att älska varje sida och varje bild i den här boken. Det finns inte många fiskeböcker som denna på svenska, om någon alls. Flugnörd uppfyller alla förväntningar. För alla som vill belöna sig själva med en present eller har en fiskare eller möjlig flugnörd i sin närhet är den här boken ett självskrivet val. Författaren Steven Goldfine, född 1967, är till hälften norrman, till häften amerikan. Till vardags arbetar han som art director på en reklambyrå i Norge. Det är också Goldfine som har tagit de flesta bilderna i boken och som står för bokens design. Steven Goldfines blogg: www.fluenerd.no