Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Vresiga Valter får en vän

Vresiga Valter får en vän

av

Inbunden bok. Libris förlag. 2010. 26 sidor.

Nära nyskick. några ytliga rispor utanpå. Portot gäller oavsett antal böcker. - Valter är en björn. En stor björn. En stor, tjurig, avig, vresig björn. En morgon möter han en kanin som hänger upp och ner i ett träd. Hon har räddat en stjärna som höll på att ramla ner. Kaninen räddar alla stjärnor hon får syn på, men hon klarar det inte ensam i längden. Hon behöver en stor, duktig kompis en sådan som Valter. Valter vill inte alls ha någon kompis. Vad ska han göra? (S)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

27 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9789173870672
Titel
Vresiga Valter får en vän
Författare
Steve Smallman
Förlag
Libris förlag
Utgivningsdatum
20100301
Omfång
26 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
210 x 228 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
309 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Valter är en björn. En stor björn. En stor, tjurig, avig, vresig björn. En morgon möter han en kanin som hänger upp och ner i ett träd. Hon har räddat en stjärna som höll på att ramla ner. Kaninen räddar alla stjärnor hon får syn på, men hon klarar det inte ensam i längden. Hon behöver en stor, duktig kompis en sådan som Valter. Valter vill inte alls ha någon kompis. Vad ska han göra? Nyutgåva i mindre format av Steve Smallmans och Cee Biscoes populära vänskapssaga. Sagt om Vresiga Valter får en vän: ... snabbt en favorit för de yngsta. En hjärtevärmande liten berättelse om hur du får en vän genom att själv vara en. Anna Hagnell, Sändaren Texten är mästerligt översatt till svenska av Anna Braw Sammantaget är detta en färgfull barnbok, både till utseende och innehåll. Kristina Rydälv Kåreby, Bibliotekstjänst ... en enkel och uppbygglig historia om hur naiv vänlighet tinar frusna skal. Kraftfulla dramatiska bilder och lekfullt textsatt med omväxlande typstorlek... Hervor Svenonius, Bibliotekstjänst