Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Twilight: Om jag kunde drömma (Twilight) (Ljudbok / Talbok)

Twilight: Om jag kunde drömma (Twilight) (Ljudbok / Talbok)

Ljudbok Earbooks. 1 uppl. 2009.

Nära nyskick. Earbooks, 2009. Innehåller 11 CD-skivor + 1 st MP3-CD. Speltid: 14 timmar. Uppläsare: Mirja Turestedt. Komplett med orepade skivor. Nära nyskick!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186229337
Titel
Om jag kunde drömma
Författare
Stephenie Meyer
Förlag
Earbooks
Utgivningsår
2009
Bandtyp
CD-skiva
Mått
130 x 130 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
282 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Extra MP3-CD medföljer.

Boken bakom succéfilmen "Twilight"!

"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."

Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i delstaten Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest kär. Edwards och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Om jag kunde drömma är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännande blandning av thriller och kärleksroman. Den har på kort tid blivit en världsuccé av Harry Potter-mått. "Twilight", den framgångsrika filmatiseringen av romanen, kommer på DVD i maj.