Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Det mörka tornet del 1-4 (1. Revolvermannen, 2. De tre blir dragna, 3. De öde landen & 4. Magiker och glas)

Det mörka tornet del 1-4 (1. Revolvermannen, 2. De tre blir dragna, 3. De öde landen & 4. Magiker och glas)

av

Ljudbok. Bra Böcker.

Mycket gott skick. Fodral i mycket gott skick. Alla fyra ljudböckerna reviderade och utökade med ny inledning och förord av författaren. Uppläsare Torsten Wahlund. Innehåller 7+12+16+24 CD-skivor. Speltid: 8,515+20+30,5 timmar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

8 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9170023166
Titel
Revolvermannen
Författare
Stephen King
Förlag
Bra Böcker
Utgivningsdatum
20051228
Bandtyp
CD-skiva
Mått
1 x 1 mm Ryggbredd 2 mm
Vikt
180 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Roland av Gilead är den ende nu levande medlemmen av en gammal riddarorden kallad Revolvermännen. Han lever i en värld som påminner om gamla Vilda Västern men som nu håller på att slitas sönder av krafter från både människan och naturen. Han är en oförglömlig gestalt, en ensamvarg på resa mot gott och ont. I en ödslig värld, som på ett skräckinjagande sätt speglar vår egen, förföljer Roland mannen i svart, möter en lockande kvinna, och blir vän med pojken Jake från New York. Rolands livsuppgift är att finna det mörka tornet, en mytomspunnen byggnad som sägs vara det som håller ihop universums alla världar. Romansviten Det mörka tornet ger prov på Stephen Kings mest fantasifyllda historieberättande: en magisk blandning av fantasy och skräck, western och science fiction. King hämtade sin inspiration till sviten från så vitt skilda källor som en riddardikt skriven på 1800-talet av Robert Browning, T.S. Eliots diktsvit Det öde landet och den välkända trilogin Ringarnas herre. Centralgestalten Roland av Gilead är direkt inspirerad av Clint Eastwoods karaktär i filmen Den gode, den onde, den fule.