Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
100 RECEPT UTAN KÖTT OCH FISK
100 RECEPT UTAN KÖTT OCH FISK 100 RECEPT UTAN KÖTT OCH FISK 100 RECEPT UTAN KÖTT OCH FISK 100 RECEPT UTAN KÖTT OCH FISK 100 RECEPT UTAN KÖTT OCH FISK 100 RECEPT UTAN KÖTT OCH FISK

100 RECEPT UTAN KÖTT OCH FISK

Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Pagina Förlags. 2017. 223 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! – Stort format, ca 26x27 cm! –– Mat kan vara oerhört smakfull och tilltalande utan vare sig kött eller fisk. Kroppen mår bra av färsk mat och denna bok handlar inte om en diet utan tar fasta på hälsosamma ingredienser och smaker som varje årstid för med sig och är indelad efter de fyra årstiderna. • Lek med grönsaker, fullkorn, spannmål, frön, baljväxter, frukt eller färskost. Addera örter, torkad frukt och väldoftande oljor. Och för den ultimata upplevelsen, servera med stil: dekorera och använd stora tallrikar eller skålar som skapar harmoni mellan ingredienserna. Det ska vara gott och vackert att äta! –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163615047
Titel
100 recept utan kött och fisk
Författare
Turckheim, Stephanie de
Förlag
Pagina Förlags
Utgivningsår
2017
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
265 x 269 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
1630 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mat kan vara oerhört smakfull och tilltalande utan vare sig kött eller fisk. Kroppen mår bra av
färsk mat och denna bok handlar inte om en diet utan tar fasta på hälsosamma ingredienser
och smaker som varje årstid för med sig och är indelad efter de fyra årstiderna.

Lek med grönsaker, fullkorn, spannmål, frön, baljväxter, frukt eller färskostAddera örter, torkad frukt och väldoftande oljor. Och för den ultimata upplevelsen, servera med stil: dekorera och använd stora tallrikar eller skålar som skapar harmoni mellan ingredienserna. Det ska vara gott och vackert att äta!