Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Tornedalen Tornionlaakso : à la carte
Tornedalen Tornionlaakso : à la carte Tornedalen Tornionlaakso : à la carte Tornedalen Tornionlaakso : à la carte Tornedalen Tornionlaakso : à la carte Tornedalen Tornionlaakso : à la carte Tornedalen Tornionlaakso : à la carte Tornedalen Tornionlaakso : à la carte Tornedalen Tornionlaakso : à la carte Tornedalen Tornionlaakso : à la carte

Tornedalen Tornionlaakso : à la carte

Studio Avec Audiovisual, 2000 Inbunden, 95s. ca 26,5x26,5cm, 819g. Rikt färgfotoillustrerad. Mycket fint skick. ISBN 9525290077. Parallelltext på svenska, engelska och finska.
Boken presenterar mat- och bilder från den svenska och finska Tornedalen. I Torneälvens vatten möts den svenska och finska matkulturen. Älvdalen börjar vid Haparandas och Torneås vackra skärgård i norra Bottenviken och sträcker sig över 50 mil norrut till treriksröset där Sverige, Finland och Norge möts. Tornedalingarna är mycket stolta över sina mattraditioner och sina högklassiga råvaror som är basen i såväl den äldre och modernare matkulturen. I havet fiskas lax, löja och strömming, i älvens forsar håvas sik och i norr finns den samiska matkulturen med sina fantastiska råvaror som ren, ripa, fjällröding m.m.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9525290077
Titel
Tornedalen Tornionlaakso à la carte
Förlag
A la carte böcker
Utgivningsår
2000
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
265 x 265 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
805 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Boken presenterar mat- och bilder från den svenska och finska Tornedalen. I Torneälvens vatten möts den svenska och finska matkulturen. Älvdalen börjar vid Haparandas och Torneås vackra skärgård i norra Bottenviken och sträcker sig över 50 mil norrut till treriksröset där Sverige, Finland och Norge möts. Tornedalingarna är mycket stolta över sina mattraditioner och sina högklassiga råvaror som är basen i såväl den äldre och modernare matkulturen. I havet fiskas lax, löja och strömming, i älvens forsar håvas sik och i norr finns den samiska matkulturen med sina fantastiska råvaror som ren, ripa, fjällröding m.m.

Boken är parallellt på svenska, engelska och finska.