Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Trädgårdskalender för flera år med månadstips och recept

Trädgårdskalender för flera år med månadstips och recept

Häftad bok Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2015. 159 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - . Kalender och inspirationskälla, där du kan följa dina anteckningar för flera år bakåt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174691160
Titel
Trädgårdskalender
Författare
Stella Westerlund - Annika Åberg - Ingrid af Sandeberg
Förlag
Ordalaget Bokförlag
Utgivningsår
2015
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
172 x 210 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
314 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Allt som allt en mycket behändig, fin liten bok till dig själv eller kanske som present till en nybliven trädgårdsägare." Odla.nu Praktisk hjälpreda och inspiration! Trädgårdskalender är den enda i sitt slag: en underbart vacker och inspirerande bok för alla trädgårdsentusiaster - både för nybörjaren och den mer erfarne, för balkongen inne i stan och den stora trädgården på landet. Trädgårdskalender är på en gång en praktisk hjälpreda där du kan dokumentera dina erfarenheter och en källa till inspiration som räcker året runt. I flera år kan du skriva ner vad du gör i din trädgård och sedan dra nytta av dina erfarenheter. Varje månad får du tips på vad du kan göra i trädgården, växthuset eller i krukorna inomhus samt läckra recept som tar tillvara det som just då finns i trädgården eller naturen. Varje sida i boken är som ett konstverk i sig, prydd med ljuvliga färgteckningar av Ingrid af Sandeberg. "Genomtänkt och vacker bok, med en lyckad balans mellan finstämda illustrationer och plats för egna anteckningar." Allt om Trädgård Ingrid af Sandeberg är känd illustratör och har illustrerat bl a Vår kokbok och en rad böcker om äpplen. Stella Westerlund är konsthistoriker och trädgårdsskribent och arbetar på riksförbundet Svensk Trädgård. Annika Åberg har arbetat med reklam och information.