-
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia den stora italienska kokboken
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Bearded Lady. 2013. 440 s. mindre bruksslitage, litet skav på skyddsomslaget på baksidan, lättare skav längs kanterna.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
9789186623364 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Matlagning på italienskt vis, med fina recept, illustrationer och berättelser.
Fint exemplar, som nytt utan skrivet/kladd.
Litet tejpavriv på insidans första blad. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2 uppl. 2013. 440 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
Nygren & Nygren 2 9789186623364 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter! Perfekt till dig som älskar matlagning och som gillar att prova på nya maträtter. Otroligt tydliga recept som är enkla att följa, oavsett tidigar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nyskick. Presentskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nyskick. Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
STEFANOS ITALIA – Den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Nygren & Nygren. 2013. 440 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! ––
Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
• Stefano Catenacci, en av S läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
–– FÖRLAGSNY! –– Nygren & Nygren 9789186623364 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia - den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2, ny utökad uppl. 2013. 440 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. PRESENTSKICK! Ny, utökad upplaga, nu med över 270 recept. Vem kan vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Stjärnkocken som skapade både kronprinsessan Victorias bröllops-galamiddag 2010 och prinsessan Madeleines bröllopsmiddag 2 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
Nygren & Nygren 2, ny utökad 9789186623364 -
Stefanos Italia. Den stora italienska kokboke...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2 uppl. 2013. 440 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Skyddsomslagets nedre främre hörn lätt skrynkligt och med tejplagad reva, f.ö. i nyskick (se bild). Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
Nygren & Nygren 2 9789186623364 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2 uppl. 2013. 440 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
Nygren & Nygren 2 9789186623364 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2011. 263 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
Nygren & Nygren 1 9789186623128 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2 uppl. 2013. 440 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny. .............................// Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en a läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623364
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 270 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2050 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegans, konsten att skapa en rätt av få men perfekta råvaror.
Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen. Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, har utökat och fördjupat sin uppskattade kokbok med fler recept, fler härliga matbilder och ännu mer fakta; sammantaget det bästa från det italienska köket. Med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg och citronodlingar inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen, nu med mer än 270 recept, lätta att lyckas med. Bokens lockande meny med antipasto, pasta och ris, fisk, kött, tillbehör och dessert är tryfferad med fördjupningar. Det handlar bland annat om buffelmozzarellan från Neapel och den berömda parma skinkan. Här berättas historien om den älskade pizzan, den ljuvliga glassen och parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande gröna rätter! Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvar terskrog Caina i Stockholm fick han tidigt känsla för goda råvaror och gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla mat upplevelser hos släkten i Toscana.
Sedan många år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, med ansvar för kungahusets representation. Han skapade prinsessan Madeleines bröllopsmeny 2013, liksom galamiddagen när kronprinsessan Victoria gifte sig med prins Daniel 2010.
Jan Nilsson, tidigare mångårig chefredaktör för tidningen Gourmet, har skrivit texterna i Stefanos Italia den stora italienska kokboken.
Nygren & Nygren 2 9789186623364 -
Stefanos Italia : den stora italienska kokbok...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. The Bearded Lady, 2011. Första upplagan. Förlagets helklotband i mycket gott skick. Skyddsomslaget med liten (kanppt 1 cm) reva i rygghuvudet, i övrigt mycket gott skick.4:o (27,5x22 cm). 263, [2] s. ISBN 978-91-86623-12-8. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623128
- Titel
- Stefanos Italia : den stora italienska kokboken
- Författare
- Catenacci, Stefano
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 263 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 272 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Italien är solen, maten, vinet och ett varmt mottagande men också elegansen, konsten att skapa en rätt av få, men perfekta råvaror. Det är ett kök som är känt och älskat över hela världen.
Stefano Catenacci, en av Sveriges främsta kockar, bjuder i den här kokboken på sin tolkning av det italienska köket. Han gör det med kunnandet från en uppväxt och ett liv i restaurangkök och med hjärta för vällagad familjemat på italienskt vis.
Illustrerat med läckra matbilder och miljöfoton som doftar av hav, solstekta torg, och citronodlingar, inspirerar boken till italienska utflykter vid spisen med 150 recept, lätta att lyckas med.
Bokens lockande meny med antipasto, pasta och risotto, fisk, kött, gröna tillbehör och dessert, är tryfferad med intressanta fördjupningar om buffelmozzarellan, som tillverkas i trakterna kring Neapel, skinkan från Parma, som efter varsam torkning blir den berömda parmaskinkan. Vi får veta hur pasta formas enligt konstens alla regler och lära oss om parmesanostens långa tradition. Följ med på en matodyssé från Alpernas robusta polenta till Siciliens överflöd av solsmakande grönsaksrätter!
Vem kan väl vara en bättre guide till det genuina italienska köket än Stefano Catenacci? Med rötter i en italiensk restaurangfamilj och de första lärospånen i köket på pappas kvarterskrog Caina i Stockholm, fick han tidigt känsla för goda råvaror och kunskap om gedigen matlagning allitaliana. För att inte tala om alla matupplevelser hos släkten i Toscana. Sedan 15 år är Stefano Catenacci hyllad kökschef på Operakällaren, en av Sveriges mest välrenommerade restauranger, och med ansvar för kungahusets representation och kronprinsessan Victorias bröllopsmiddag 2010.
9789186623128
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn