Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KAJAK – Allt du behöver veta om havspaddling
KAJAK – Allt du behöver veta om havspaddling KAJAK – Allt du behöver veta om havspaddling KAJAK – Allt du behöver veta om havspaddling KAJAK – Allt du behöver veta om havspaddling KAJAK – Allt du behöver veta om havspaddling KAJAK – Allt du behöver veta om havspaddling

KAJAK – Allt du behöver veta om havspaddling

Inbunden bok Prisma. 2009. 140 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Obet. hörnmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– Nytt svenskt standardverk för teknik och säkerhet, friluftsliv och motion med kajak av Sveriges främsta experter på kajakutbildning. Vi ger oss direkt ut på vattnet och färdledarna Jönsson och Jernehov börjar genast undervisa. Först glider vi ut på en glittrande fjärd. Gradvis ökar komplexiteten och vädret slår om. Vi avslutar med utflykter med nya utmaningar, kanske bortom mångas ambition, men desto mer relevanta för de redan inbitna som törstar efter mer. Via en inlevelsefull skildring av en dagstur, en helgtur med övernattning, en veckotur med surf och rockhopping samt en vintertur inhämtas kunskap om allt från grundläggande paddelteknik till avancerad lek med vågor och vind. Teman utvecklas allteftersom för att turen ska bli lyckad och säker, men också för att visa på ny kunskap och tänja komfortgränserna. Allt väsentligt tas upp i en form som känns både trovärdig och inspirerande; kajakens konstruktion, säkerhet, räddningstekniker, utrustning och sjömanskap. Bilderna som illustrerar bokens olika teman är genomgående nytagna. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789151850184
Titel
Kajak : allt du behöver veta om havspaddling
Författare
Stefan Jönsson - Håkan Jernehov
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2009
Omfång
140 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
255 x 231 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
878 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nytt svenskt standardverk för teknik och säkerhet, friluftsliv och motion med kajak av Sveriges främsta experter på kajakutbildning.

Vi ger oss direkt ut på vattnet och färdledarna Jönsson och Jernehov börjar genast undervisa. Först glider vi ut på en glittrande fjärd. Gradvis ökar komplexiteten och vädret slår om. Vi avslutar med utflykter med nya utmaningar, kanske bortom mångas ambition, men desto mer relevanta för de redan inbitna som törstar efter mer.
Via en inlevelsefull skildring av en dagstur, en helgtur med övernattning, en veckotur med surf och rockhopping samt en vintertur inhämtas kunskap om allt från grundläggande paddelteknik till avancerad lek med vågor och vind.
Teman utvecklas allteftersom för att turen ska bli lyckad och säker, men också för att visa på ny kunskap och tänja komfortgränserna.
Allt väsentligt tas upp i en form som känns både trovärdig och inspirerande; kajakens konstruktion, säkerhet, räddningstekniker, utrustning och sjömanskap.
Bilderna som illustrerar bokens olika teman är genomgående nytagna. Formgivningen känns sportig, fräsch och pedagogisk.