Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Framtidens jobb

Framtidens jobb

Inbunden bok Volante. 1 uppl. 2016. 187 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Vi står inför vad som skulle kunna kallas den fjärde industriella revolutionen. I takt med den teknologiska utvecklingen efterfrågas ständigt nya färdigheter och ny expertis på arbetsmarknaden. Vad händer när artificiell intelligens, robotteknik, 3-d printing och internet of things fundamentalt förändrar hur vi ser på arbetskraft, kunskap och erfarenheter? Och vilka foretag, grupper och individer har möjlighet och kompetens att kunna navigera sig fram i detta nya landskap? Framtidens jobb går grundligt igenom hur arbetslivet påverkas av dessa enorma förändringar genom att teckna en bild av hur den nära framtiden troligen kommer se ut. Vilka trender ser vi redan nu? Vilka är visionerna? Lösningarna? I allt från produktion och transport till hälsa och ledarskap ges ledtradar till hur våra liv kommer att se ut, men också vilka som kommer att vara vinnarna och förlorarna. Och inte minst hur du framtidssäkrar ditt eget arbetsliv.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188123565
Titel
Framtidens jobb
Författare
Stefan Fölster - Nima Sanandaji
Förlag
Volante
Utgivningsår
2016
Omfång
187 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
147 x 220 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
388 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vi star infor vad som skulle kunna kallas den fjarde industriella revolutionen. I takt med den teknologiska utvecklingen efterfragas standigt nya fardigheter och ny expertis pa arbetsmarknaden. Vad hander nar artificiell intelligens, robotteknik, 3-d printing och internet of things fundamentalt forandrar hur vi ser pa arbetskraft, kunskap och erfarenheter? Och vilka foretag, grupper och individer har mojlighet och kompetens att kunna navigera sig fram i detta nya landskap? Framtidens jobb gar grundligt igenom hur arbetslivet paverkas av dessa enorma forandringar genom att teckna en bild av hur den nara framtiden troligen kommer se ut. Vilka trender ser vi redan nu? Vilka ar visionerna? Losningarna? I allt fran produktion och transport till halsa och ledarskap ges ledtradar till hur vara liv kommer att se ut, men ocksa vilka som kommer att vara vinnarna och forlorarna. Och inte minst hur du framtidssakrar ditt eget arbetsliv.