Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk

Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk

Inbundna böcker. Norstedts. 2011. 167 sidor.

Det här är det franska lantköket när det är som bäst - enkelt, rustikt och vällagat!

Stéphane Reynaud inspirerades till kockyrket av sin morfar som var slaktare och var bara tjugo år när han öppnade sin första bistro i Paris. I dag driver han en framgångsrik restaurang i Montreuil i utkanten av huvudstaden och pendlar hem till sin barndoms hemtrakter i Ardèche i södra Frankrike. I Ugnsstek på franska får vi ta del av hans bästa recept på såväl kött som fisk i ugn, för veckans alla dagar.

Boken är indelad efter veckodagarna och innehåller både klassiker som traditionell fransk kalvstek och lammracks med honung och mer nydanande ugnsrätter som tonfisk med lufttorkad skinka och vildsvinsfilé med blåbär. Tillbehören lagas i samma skola: rustikt och gott.
På söndagarna tycker Reynaud att vi ska vila och ger exempel på lättlagade och oemotståndliga rätter av veckans rester. Sammanlagt presenteras runt hundra härliga recept från den franska vardagsmatlagningen.

Ugnsstek på franska är såld till flera länder, och den första av Stéphane Reynauds kokböcker som översatts till svenska. Jamie Olivers tidning Jamie Magazine säger: "En framtida storsäljare och en ovärderlig källa för alla som letar efter enkla franska recept att tillaga."
Missa inte denna introduktion till den franska ugnskonsten!

Förlagsfakta

ISBN
9789113028187
Titel
Ugnsstek på franska : gott i ugnen med nöt, fläsk, kalv, lamm, fågel och fisk
Författare
Stéphane Reynaud
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2011
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
196 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
870 g
Språk
Svenska