Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Odla med Tuva

Odla med Tuva

Inbunden bok Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2013. 45 sidor.

Mycket gott skick. prydligt inplastad och stämplad inuti. Portot gäller oavsett antal böcker. - Nästan allt går att odla, om man bara har tillräckligt med vatten, jord och tålamod! Grodda ärtor i en glasburk. Sätt en fruktkärna. Odla potatis......

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129687200
Titel
Odla med Tuva
Författare
Sofi Hjort
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2013
Omfång
45 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
174 x 218 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
237 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Odla med Tuva är en bok för alla barn som gillar att plantera och pyssla, och inget av det som Tuva gör kräver en trädgård eller kolonilott; det räcker faktiskt med en fönsterbräda. Här varvas odlande med fakta och studiebesök. Boken handlar bland annat om: Vad som går att odla från skafferiet Att odla grönsaker Allemansrätten Hur man binder en midsommarkrans Potatisexperiment Att göra fågelmat till vintern Sofi Hjort är museipedagog och leder naturvandringar för barn. I Odla med Tuva förmedlar hon och illustratören Lisa Moroni glädjen i att odla och upptäcka naturen. Eller som Tuva själv uttrycker det: Har du någonsin tänkt på hur mycket som ryms i ett litet frö? Att hela växten finns i fröet från början, och vips börjar det växa. Tänk att det kan växa upp en flera meter hög solros ur ett endaste frö, eller en hel gran för den delen. Det är magi om du frågar mig!