Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång

Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång

Häftad bok

Nyskick. Instant Book | Utg. 2019 | Häftad | 100 s. | 9789188823137 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång. Det är inte vem du är som skapar framgång, det är vad du gör! Oavsett vad du jobbar med eller ägnar din fritid åt, är kunskapen om ditt tillvägagångsätt något som ger dig större makt över hur du skapar just dina resultat. Tyvärr är det alltför få som kan beskriva hur de gjorde för att uppnå sina resultat, positiva eller mindre positiva. Genom att få ett bättre grepp om och skapa medvetenhet och insikt om just DITT sätt, kan du bättre styra din egen framgång. Boken innehåller en mix av kunskap, övningar och intressanta berättelser från verkligheten, som ger dig verktyg att styra din egen framgång och skapa medvetenhet om ditt eget och andras agerande bortom personlighetstyper. Författaren Marika Skärvik har mer än 30 års erfarenhet som chef och ledare. Hon har genom sina olika chefsjobb och mentorskap för chefer upptäckt att alltför mycket fokus har legat på att definiera människor via personlighetstyper, vilket hämmar individens utveckling och prestation. Hon har därför under flera år, istället valt att leda verksamheter genom att utveckla potentialen utifrån helt andra parametrar. Detta ledde till en metod som hon och hennes kollegor praktiserat under många år och som har visat sig skapa helt andra resultat och förutsättningar, både för människor privat och som individer, men också för organisationer. Metoden används för att öka potentialen och produktiviteten inom verksamheter, samt i rekryteringssammanhang och har skapat en bättre matchning både för kandidat och rekryterare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188823137
Titel
Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång
Författare
Skärvik, Marika
Förlag
Instant Book
Utgivningsår
2019
Omfång
100 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
160 x 220 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
280 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lurad? - Släpp myten om att det är din personlighet som skapar framgång. Det är inte vem du är som skapar framgång, det är vad du gör! Oavsett vad du jobbar med eller ägnar din fritid åt, är kunskapen om ditt tillvägagångsätt något som ger dig större makt över hur du skapar just dina resultat. Tyvärr är det alltför få som kan beskriva hur de gjorde för att uppnå sina resultat, positiva eller mindre positiva. Genom att få ett bättre grepp om och skapa medvetenhet och insikt om just DITT sätt, kan du bättre styra din egen framgång.

Boken innehåller en mix av kunskap, övningar och intressanta berättelser från verkligheten, som ger dig verktyg att styra din egen framgång och skapa medvetenhet om ditt eget och andras agerande bortom personlighetstyper.

Författaren
Marika Skärvik har mer än 30 års erfarenhet som chef och ledare. Hon har genom sina olika chefsjobb och mentorskap för chefer upptäckt att alltför mycket fokus har legat på att definiera människor via personlighetstyper, vilket hämmar individens utveckling och prestation. Hon har därför under flera år, istället valt att leda verksamheter genom att utveckla potentialen utifrån helt andra parametrar. Detta ledde till en metod som hon och hennes kollegor praktiserat under många år och som har visat sig skapa helt andra resultat och förutsättningar, både för människor privat och som
individer, men också för organisationer. Metoden används för att öka potentialen och produktiviteten inom verksamheter, samt i rekryteringssammanhang och har skapat en bättre matchning både för kandidat och rekryterare.
Ytterligare författare: Skärvik, Marika
Ytterligare illustratörer: Holmqvist, Åsa
Ytterligare fotografer: Lorentzen, Danny