Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
André L. Simon´s GUIDE TO GOOD FOOD AND WINES  :  A Concise Encyclopædia of Gastronomy Complete and Unabridged; with Decorations by John Leigh-Pemberton

André L. Simon´s GUIDE TO GOOD FOOD AND WINES : A Concise Encyclopædia of Gastronomy Complete and Unabridged; with Decorations by John Leigh-Pemberton

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Collins, London and Glasgow, [1960], XII 816 pp., orig. dec. cloth w. dust jacket, VG condition; this edition, the first in one volume, contains the full text of the separate parts, thoroughly revised. It was reprinted with corrections in 1956 and again reprinted, with further information and corrections (pages xi and xii), in 1960.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK