Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ledningsgruppens dynamik

Ledningsgruppens dynamik

Inbunden bok. Liber. 1 uppl. 2002. 240 sidor.

Nyskick. Delvis läsa gulnat snitt (olika papperskvalitet??).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789147063406
Titel
Ledningsgruppens dynamik
Författare
Selin, Gunnar
Förlag
Liber
Utgivningsår
2002
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Övrigt
Vikt
490 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sitter du med i en ledningsgrupp? Då kommer du säkert att känna igen många av de problem som beskrivs i Ledningsgruppens dynamik. Boken är en samproduktion av tre författare, alla med lång erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper. Den beskriver olika sätt att lösa problem som kan uppstå i och kring ledningsgrupper.

Läs mer
Ledningsgruppens dynamik är nominerad i tävlingen Årets Bokstöd - Personal & Ledarskap, 2003.
Sitter du med i en ledningsgrupp? Då kommer du säkert att känna igen många av de problem som beskrivs i Ledningsgruppens dynamik. Boken är en samproduktion av tre författare, alla med lång erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper. Den beskriver olika sätt att lösa problem som kan uppstå i och kring ledningsgrupper. Författarnas ambition har varit att skapa ett praktiskt verktyg som chefer kan plocka delar ur för att utveckla och förbättra sin ledningsgrupps arbete - alltid med utgångspunkt i gruppens unika förutsättningar.

Ledningsgruppens dynamik berör alla chefer som påverkas av ledningsgruppers arbetssätt, och problematiken som tas upp gäller både strategiskt ansvariga och mer operationellt ansvariga ledningsgrupper. Boken förklarar hur man bygger upp ett ledningssystem och ger en genomgång av ledningsgruppens roll och valet av medlemmar. Den visar på praktiska metoder för delegering, mötesledning, beslutsfattande, konfliktlösning, målstyrning, teamträning och den årliga affärsplaneringscykeln. Boken ger dig också möjlighet att se sambandet mellan din egen ledarstil och de konsekvenser den får för teamarbete, konfliktlösning och ledarskap.

Bo Jäghult är konsult inom företagsförändringar och ledarutveckling på Adizes Scandinavia AB. Agneta Philip är konsult på Abalone AB inom ledarutveckling och ledningsgruppsutveckling. Gunnar Selin är konsult inom ledningsutveckling på Kan-Leda AB samt executive coach för enskilda chefer och ledningsgrupper som vill skapa meningsfull förändring. De tre författarna har tidigare gett ut ett flertal böcker.

Om författarna
Bo Jäghult är konsult Adizes Scandinavia AB. Agneta Philip är konsult inom ledarutveckling och ledningsgruppsutveckling. Gunnar Selin är konsult inom ledningsutveckling. De tre författarna har tidigare gett ut ett flertal böcker.