Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Djuren i skogen

Djuren i skogen

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2014. 40 sidor.

Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen skavda hörn och ryggändar. Fin inlaga. [rum 2]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789129691092
Titel
Djuren i skogen
Författare
Sheppard, Sarah
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2014
Omfång
40 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
235 x 246 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
369 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Följ med ut i skogen tillsammans med Sarah Sheppard! Djuren i skogen tar ett personligt grepp på skogens invånare och introducerar stora och små djur för de minsta läsarna. Det är en spännande stor och rolig bok där man får träffa olika vilda djurfamiljer och titta in i iden, bon och gryt. Hur bor egentligen en ekorre? Hur ser en myrstack ut inuti? Vart ska igelkotten flytta och varför sover paddan med sina fiender!?

I Djuren i skogen hänger man med coola däggdjur och energiska kryp under ett år i naturen. Sarah Sheppards lätt förmänskligade djur har mycket att berätta, persongalleriet är charmigt och kul att lära känna. Texter och bilder är fulla av spännande fakta, skickligt inflätad i berättelserna. Tecknade seriestrippar, som Den objudna gästen Fru Fästing och Knockad av kärlek är bara några av överraskningarna som väntar. Sarah Sheppards avspända text-bild-berättande gör henne till en av våra mest intressanta och spännande bilderboksmakare. Läs och njut!

Sarah Sheppard har tidigare vunnit läsarnas hjärtan bland annat med sina fantasifulla dinosaurier. Nu är hon tillbaka för att berätta om skogen på sitt eget humoristiska sätt. Djuren i skogen är första boken i en serie på flera böcker.

Djuren i skogen, den första titeln i serien, gavs ut våren 2014. Samma år kom böckerna Harry och Härta Hare och Rut och Rocky Rådjur. 2015 kommer ytterligare tre titlar i Sarahs naturserie; Elton och Ekis Ekorre och Rakel och Reza Räv, båda i mars. Den stora, spännande Djuren i skogen, Vinterboken, kommer ut i oktober.