Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Reklam : förståelse och förnyelse

Reklam : förståelse och förnyelse

Häftad bok Liber. 1 uppl. 2011. 240 sidor.

Nära nyskick. Reklamen är sig inte längre lik. De senaste tjugo åren har utbudet av reklam i svenska medier fördubblats. Traditionella massmedier får konkurrens av nya kommunikationskanaler som nischade webbplatser och sociala medier. Evenemang, sponsring och produktplacering blir allt vanligare. Reklam kan idag lika gärna vara en installation eller ett webbtest som en filmsnutt på tv. Förändringarna är betydelsefulla. Reklam berör fler individer och har större inflytande än någonsin. För dagens marknadsförare innebär det att man måste kunna sätta den egna kommunikationen i ett större sammanhang eftersom den påverkar inte bara det egna företaget utan också människors vardag och samhället i stort.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789147090082
Titel
Reklam : förståelse och förnyelse
Författare
Sara Rosengren - Henrik Sjödin
Förlag
Liber
Utgivningsår
2011
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Danskt band
Vikt
398 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Reklamen är sig inte längre lik. De senaste tjugo åren har utbudet av reklam i svenska medier fördubblats. Traditionella massmedier får konkurrens av nya kommunikationskanaler som nischade webbplatser och sociala medier. Evenemang, sponsring och produktplacering blir allt vanligare. Reklam kan idag lika gärna vara en installation eller ett webbtest som en filmsnutt på tv. Förändringarna är betydelsefulla. Reklam berör fler individer och har större inflytande än någonsin. För dagens marknadsförare innebär det att man måste kunna sätta den egna kommunikationen i ett större sammanhang eftersom den påverkar inte bara det egna företaget utan också människors vardag och samhället i stort.

Läs mer
Denna bok ger verktyg för att förstå och hantera dagens och morgondagens reklam. Författarna belyser forskning om reklam ur tre olika perspektiv som tillsammans bidrar till en fördjupad reklamförståelse: affärsperspektivet, vardagsperspektivet och samhällsperspektivet. Målet är att ge läsaren den kunskapsbas som behövs för att möta de utmaningar som reklamutvecklingen för med sig och att uppmuntra till reflektion kring reklamförnyelse.

Om författarna
Sara Rosengren och Henrik Sjödin är ekonomie doktorer i marknadsföring. De är båda verksamma som forskare och lärare på Handelshögskolan i Stockholm.
Finalist i Årets marknadsföringsbok 2011
Sveriges Marknadsförbund gav titeln sitt hedersomnämnande med motiveringen: "I boken Reklam-förståelse och förnyelse" ger författarna en utmärkt kunskapsbas för och en bred bild av hur den egna kommunikationen möter reklamutvecklingens utmaningar."
Ytterligare författare: Rosengren, Sara
Ytterligare författare: Sjödin, Henrik