Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-metoden
Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-metoden Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-metoden

Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-metoden

Inbunden bok Bladh by Bladh. 1 uppl. 2016. 411 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Inga anteckningar, hundöron, understrykningar eller andra markeringar som kan störa. Mycket ”spänstig”.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187371950
Titel
Nya Sluta kämpa - börja leva : med Happy Heart-metoden
Författare
Sanna Ehdin
Förlag
Bladh by Bladh
Utgivningsår
2016
Omfång
411 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
160 x 230 mm Ryggbredd 30 mm
Vikt
716 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Årets livshandbok! Efter den stora framgången med Nya Självläkande människan kommer här en ny uppdaterad titel av en av Sanna Ehdins moderna hälsoklassiker! Originalet utkom 2006 och detta är första uppdateringen. Skapa det liv du drömmer om! Bli fri från oro, stress, rädslor och ångest! Släpp fram din dolda kapacitet! Lär dig Happy Heart-metoden som förändrar ditt liv! Har du svårt att komma loss i ditt liv? Har ditt liv förvandlats till något som är tungt och ger allmän olust, tomhet eller livsleda? Känner du ofta oro och rädsla för hur det ska gå? Kanske ångest för hur samhället blivit med allt som hänt de senaste åren? Du vet att du bär på en potential, men hämmar dig själv i ditt dagliga liv. Något, rädslor eller oro för det okända eller människors reaktioner, håller dig tillbaka. Men du har redan kraften att förändra ditt liv, och denna bok ger dig kunskapen om hur du gör. Du kan lämna kampen bakom dig och bli en levande, glad, positiv och skapande människa! Med hjälp av Sanna Ehdins nya Happy Heart-metod kan du lämna kampen bakom dig. Känna dig nöjd och tillfreds i livet varje dag, och klara utmaningar på ett enkelt sätt som aldrig förr. Att vara levande och känna lycka är precis som hälsa ett aktivt val! Släpp det som inte kan ändras så frigör du energi till det som kan. NYHETER I NYA SLUTA KÄMPA BÖRJA LEVA: Happy Heart-metoden som kan förändra ditt liv Kämpiga relationer; om medberoende, passiv aggressivitet, bitterhet och psykopati, samt vad man kan göra åt det Hur tankarna luras; tankefällor och förvrängda tankar samt hur man ändrar dessa. Mindfulness och aktivering av vagusnerven Kärlekens sanna biologiska funktion Spegelneuronens betydelse för kommunikation Hjärtats intelligens Hur man får en kropp i balans De limbiska stress-autolooperna Hjärnans formbara egenskaper och hur man använder det i MNT, medveten neuroplastisk träning OM FÖRFATTAREN: Sanna Ehdin är hälsopionjären som haft enorma framgångar med sina böcker, nu senast med Nya Självläkande människan som snart sålt i 20 000 exemplarsom nyhet. Hon är immunolog och en uppskattad föreläsare som samlat erfarenhet från 12 års biomedicinsk forskning och 25 års studier i självläkning och helhetshälsa till sin unika helhetssyn. Hennes 13 böcker har sålt i över en miljon exemplar i tio länder.