Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SKAPARLUST – 137 inspirerande idéer och smarta lösningar för ditt hem
SKAPARLUST – 137 inspirerande idéer och smarta lösningar för ditt hem SKAPARLUST – 137 inspirerande idéer och smarta lösningar för ditt hem SKAPARLUST – 137 inspirerande idéer och smarta lösningar för ditt hem SKAPARLUST – 137 inspirerande idéer och smarta lösningar för ditt hem SKAPARLUST – 137 inspirerande idéer och smarta lösningar för ditt hem SKAPARLUST – 137 inspirerande idéer och smarta lösningar för ditt hem

SKAPARLUST – 137 inspirerande idéer och smarta lösningar för ditt hem

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2003. 112 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK/FÖRLAGSNY, se fler bilder! –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137123127
Titel
Skaparlust : 137 inspirerande idéer och smarta lösningar för ditt hem
Författare
Sania Hedengren - Susanna Zacke
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2003
Omfång
112 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
217 x 219 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
555 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Längtar du efter att bo vackrare och roligare? Det här är boken som ger dig lust att skapa själv och inspiration att förnya ditt hem, rum för rum. Här finns hela 137gör-det-själv-tips på hur man med små och billiga medel kan förnya och fräscha till de saker man redan har. Det gör hemmet och inredningen mer personlig än om man bara köper nytt. Det är dessutom en utmaning att hitta billiga och enkla lösningar.
Här kan du bekanta dig med nya spännande material och få kreativa uppslag för smarta användningsområden. Till exempel kan du med självhäftande kontaktplast dekorera en hel vägg, ändra utseende på en vas eller få toalettlocket att kännas helt nytt. Vanliga så kallade spännramar är helt oslagbara när det gäller att fixa sin egen konst och du behöver inte alls vara konstnärlig eller måla med dyra oljefärger. Även material som frostfärg, fuskcement och vitrealack är otroligt användbara och roliga att arbeta med.
Kök, badrum, sovrum och vardagsrum har fått egna kapitel med allt från enkla och snabbt genomförbara idéer till större projekt där du får snickra, sy eller måla dig fram till läckra och nya inredningslösningar.
Det dukade bordet har också ett eget kapitel med tips, idéer och inspiration. Här finns fiffiga sätt att göra bordsplaceringar och förslag på enkla blomsterarrangemang, samt råd om hur du fixar barnkalaset.
I barnens rum får fantasin flöda fritt. Drömmen om en egen riddarborg kan bli verklig. Får man rita på golvet? Och vad gör man med barnens alla teckningar? Sist frossar vi i både påsk- och julpyssel.Lär dig hur du bygger ett eget snyggt och praktiskt sängbord. Upptäck hur ett loppisfynd kan få nytt liv. Återvinn gamla konservburkar och låt dem bli till vackra vaser. Gör en skön gungstol av en gammal karmstol. Brodera din egen prydnadskudde med lätta och fina stygn. Klä ett bord eller en spegelram med mosaik. Tryck egna trendiga tygservetter eller lakan. Lacka fast dina favoritbilder på ett bord eller ett glas. Sy gardiner av gamla kökshanddukar. Måla en randig fondvägg. Snickra till ett eget badrumsskåp och hitta smarta lösningar på förvaringsproblemen. Och visst kan man använda möbeltassar till annat än att sätta under en stol.Det här är bara några av de sätt som du kan förändra och förbättra på, med färger, mosaik, tyg, trä, glas och papper … Låt dig inspireras och sätt igång!Sania Hedengren, född 1965, är journalist och har läst grafisk design. Susanna Zacke, född 1968, är utbildad dekoratör och inredare. De jobbar båda som inredare/stylister och medverkar i en rad tidningar med olika reportage och tips på spännande och smarta idéer för hemmet. De är bosatta i Stockholm med sina familjer.