Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
KRYDDA MED MUSIK
KRYDDA MED MUSIK KRYDDA MED MUSIK KRYDDA MED MUSIK KRYDDA MED MUSIK KRYDDA MED MUSIK KRYDDA MED MUSIK

KRYDDA MED MUSIK

Häftad bok. FANKY art Lab. 2016. 238 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder!

Genom att välja musik med rätt egenskaper, kan vi få mat och dryck att smaka bättre. Vissa låtar gör drinkarna sötare, andra får oss att välja dyrare viner. Vi dricker mer öl vid en viss ljudnivå och maten smakar bättre vid en annan. Pyset när du öppnar en läsk eller det crunchiga ljudet av chips är klanger som har designats för en större smakupplevelse.
Intresset för hur ljud och musik påverkar våra smaklökar sprider sig som en löpeld, men ännu finns ingen svensk bok i ämnet. Förrän nu.

Författaren och tonsättaren Per Samuelsson har specialiserat sig på att skriva musik som förstärker smaker. Han har komponerat för middagar med hundratals gäster, för konferenser och ambassader i Sverige och utomlands.
I den här boken beskriver han hur det går till och hur du själv kan använda dig av samma metoder, även om du inte är musiker. Vare sig du är krögare eller allmänt matintresserad, kan du med enkla medel få just din restaurang eller bjudning att höja sig över mängden.

Metoderna i boken baserar sig på resultat från den forskning som finns inom området, och Per förklarar hur du kan använda den kunskapen rent praktiskt i köket. Du får en insikt i hur ljudmiljöer och musik påverkar våra matupplevelser på ett plan långt djupare än att det enbart ”ska vara lite trevligt”.
Du kan lära dig välja musik som faktiskt förstärker smaker. Du kan lära dig Krydda med Musik.

GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198347104
Titel
Krydda med musik
Författare
Samuelsson, Per
Förlag
FANKY art Lab
Utgivningsår
2016
Omfång
238 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
210 x 210 mm
Vikt
720 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Genom att välja musik med rätt egenskaper, kan vi få mat och dryck att smaka bättre. Vissa låtar gör drinkarna sötare, andra får oss att välja dyrare viner. Vi dricker mer öl vid en viss ljudnivå och maten smakar bättre vid en annan. Pyset när du öppnar en läsk eller det crunchiga ljudet av chips är klanger som har designats för en större smakupplevelse.
Intresset för hur ljud och musik påverkar våra smaklökar sprider sig som en löpeld, men ännu finns ingen svensk bok i ämnet. Förrän nu.

Författaren och tonsättaren Per Samuelsson har specialiserat sig på att skriva musik som förstärker smaker. Han har komponerat för middagar med hundratals gäster, för konferenser och ambassader i Sverige och utomlands.
I den här boken beskriver han hur det går till och hur du själv kan använda dig av samma metoder, även om du inte är musiker. Vare sig du är krögare eller allmänt matintresserad, kan du med enkla medel få just din restaurang eller bjudning att höja sig över mängden.

Metoderna i boken baserar sig på resultat från den forskning som finns inom området, och Per förklarar hur du kan använda den kunskapen rent praktiskt i köket. Du får en insikt i hur ljudmiljöer och musik påverkar våra matupplevelser på ett plan långt djupare än att det enbart ”ska vara lite trevligt”.
Du kan lära dig välja musik som faktiskt förstärker smaker. Du kan lära dig Krydda med Musik.