-
Red Rooster : matlagning i Harlem
Inbunden bok. Mondial. 1 uppl. 2017. 384 sidor.
Nyskick. Etiketten på bilden är inte fäst på boken.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188671073
- Titel
- Red Rooster : matlagning i Harlem
- Författare
- Samuelsson, Marcus
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 262 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1509 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.
Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.
Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.
Mondial 1 9789188671073 -
Red Rooster : matlagning i Harlem
Inbunden bok. Mondial. 1 uppl. 2017. 384 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188671073
- Titel
- Red Rooster : matlagning i Harlem
- Författare
- Samuelsson, Marcus
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 262 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1509 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.
Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.
Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.
Mondial 1 9789188671073 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789188671073
- Titel
- Red Rooster : matlagning i Harlem
- Författare
- Samuelsson, Marcus
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 262 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1509 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.
Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.
Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.
Mondial 1 9789188671073 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789188671073
- Titel
- Red Rooster : matlagning i Harlem
- Författare
- Samuelsson, Marcus
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 262 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1509 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.
Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.
Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.
Mondial 1 9789188671073 -
Red Rooster : matlagning i Harlem
Inbunden bok. Mondial. 1 uppl. 2017. 384 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188671073
- Titel
- Red Rooster : matlagning i Harlem
- Författare
- Samuelsson, Marcus
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 262 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1509 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.
Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.
Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.
Mondial 1 9789188671073 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789188671073
- Titel
- Red Rooster : matlagning i Harlem
- Författare
- Samuelsson, Marcus
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 262 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1509 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.
Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.
Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.
9789188671073 -
Red Rooster : matlagning i Harlem
Inbunden bok. Mondial. 1 uppl. 2017. 384 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New York läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188671073
- Titel
- Red Rooster : matlagning i Harlem
- Författare
- Samuelsson, Marcus
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 262 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1509 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.
Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.
Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.
Mondial 1 9789188671073 -
Red Rooster : matlagning i Harlem
Inbunden bok. Mondial. 2017. 384 sidor.
Nyskick. Titta gärna på våra andra böcker också - samma fraktpris oavsett antalet böcker du beställer av oss.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188671073
- Titel
- Red Rooster : matlagning i Harlem
- Författare
- Samuelsson, Marcus
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 262 mm Ryggbredd 37 mm
- Vikt
- 1509 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Marcus Samuelsson föddes i en by i Etiopien och växte upp utanför Göteborg. Vid 17 års ålder slutade han med fotbollen och bestämde sig för att satsa allt på att bli köksmästare. Sju år senare utnämndes han till New Yorks bäste kock.
Han har drivit ett flertal krogar, men det är Red Rooster i Harlem som varit hans bas de senaste åren. Det är där han blandar smaker från hela världen till något helt unikt något han nu delar med sig av för första gången i denna fantastiska kokbok som spänner över en hel karriär.
Marcus tar oss med på en resa världen över och lär oss laga Harlemklassiker som Brown Butter Biscuits, Chicken and Waffle, Killer Collards, och munkar med sötpotatiscreme. Recepten varvas med essäer som förmedlar såväl historier som smaker från Harlems gator.
Mondial 9789188671073
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn