Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det hänger en ängel ensam i skogen

Det hänger en ängel ensam i skogen

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 1 uppl. 2014. 453 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Mordutredarna Mia Krüger och Holger Munch, del 1. Inbunden, förlagsband med skyddsomslag (hårdband). 8:o. 235x160x37 mm. 740 g. Välvårdat och fint ex, inga anmärkningar. [1219] 

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146225997
Titel
Det hänger en ängel ensam i skogen
Författare
Samuel Bjørk
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2014
Omfång
453 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
162 x 235 mm Ryggbredd 37 mm
Vikt
766 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Håller läsaren i ett järngrepp från första sidan.

Mordutredaren Mia Krüger har lämnat polisen och bosatt sig på en ö. Dit kommer hennes gamle kollega, den godmodige kriminalkommissarien Holger Munch, för att övertala henne att återvända till jobbet. Han behöver hennes hjälp i ett skrämmande och besynnerligt fall. En flicka har hittats hängande livlös i skogen med en skolväska på ryggen och en lapp om halsen: ”Jag reser ensam.”
Mycket pekar på att den hänsynslösa mördaren kommer att slå till igen och Krügers efterforskningar leder till ett sex år gammalt fall där ett spädbarn kidnappats från en förlossningsklinik.
Men utredningen blir mer personlig än vad Munch och Krüger har tänkt sig. Och snart går det upp för dem att de själva blivit en bricka i mördarens cyniska dödsspel.

Det hänger en ängel ensam i skogen är en gastkramande thriller som håller läsaren i ett järngrepp från första till sista sidan. Såld till 21 länder. Stor succé i Norge där den blev nominerad till Bokhandlerprisen 2013.

"En alldeles lysande norsk kriminalroman som har allt man kräver av en god berättelse. Karaktärer som är trovärdiga och intressanta. En riktigt spännande gåta och intrig. Och oväntat fina miljöskildringar som skapar sköna kontraster mellan scener som utspelar sig i stadsmiljö respektive på landsbygden. " Kristina Ohlson, Aftonbladet