Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Clash of The Titans

Clash of The Titans

DVD. 101 minuter. 2010.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Svensk utgåva, text på alla nordiska språk samt engelska, italienska. Barnförbjuden.
I CLASH OF THE TITANS ställer den yttersta kampen om makt män mot kungar och kungar mot gudar. Men kampen mellan gudarna kan ödelägga hela världen.
Perseus (Sam Worthington), som är född av en gud men uppvuxen som människa, kan inget göra för att rädda sin familj från Hades (Ralph Fiennes), den hämndlystna guden som är underjordens härskare. Perseus har inget kvar att förlora och anmäler sig som frivillig att leda ett farligt uppdrag för att besegra Hades, innan han kan ta makten från Zeus (Liam Neeson) och släppa lös helvetet på jorden. Perseus och hans krigare kämpar mot oheliga demoner och fruktansvärda bestar och kommer bara att överleva om Perseus accepterar sin kraft som gud, utmanar ödet och skapar sitt eget livsöde.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
5051895035436
Titel
Clash of the Titans [Videoupptagning]
Författare
Leterrier, Loius, 1973 -
Förlag
Warner Bros
Utgivningsår
200
Språk
English
Baksidestext
I Clash of the Titans ställer den yttersta kampen om makt män mot kungar och kungar mot gudar. Men kampen mellan gudarna kan ödelägga hela världen. Perseus (Sam Worthington), som är född av en gud men uppvuxen som människa, kan inget göra för att rädda sin familj från Hades (Ralph Fiennes), den hämndlystna guden som är underjordens härskare. Perseus har inget kvar att förlora och anmäler sig som frivillig att leda ett farligt uppdrag för att besegra Hades, innan han kan ta makten från Zeus (Liam Neeson) och släppa lös helvetet på jorden. Perseus och hans krigare kämpar mot oheliga demoner och fruktansvärda bestar och kommer bara att överleva om Perseus accepterar sin kraft som gud, utmanar ödet och skapar sitt eget livsöde. [ForlagEtt]
Skådespelare: Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes ...