Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hjälp! Ett spökhus!

Hjälp! Ett spökhus!

Inbunden bok

Nyskick. Bonnier Carlsen | Utg. 2015 | Förlagsband. | 61 s. | 9789163879791 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska | Ämnesord: Börja läsa | ------ Mer info: Följ med på äventyr i Jo Salmsons lättlästa Hjälp!-serie. Det här är vardagsdramatik i en lågstadieklass där det är lätt att känna igen sig. I dag ska klassenåka påutflykttill ett spökhus ochallaär inte så tuffa när det gäller. Det blir ett spännandeäventyr i mörka rum och rysliga korridorer. En bladvändare förnybörjarläsare!I huset har Harald Huvudlös suttitfängslad för länge sedan och här finns ett spöke som inte gillar barn. När vi går genomspökkorridoren och jag tappar bort Samir, som är minst lika skraj som jag, blir det riktigt läskigt. Hjälp! Jag måste vända tillbaka och hitta honom! Jo Salmson skriver för barn i alla åldrar. I de omtyckta Hjälp!-böckerna vänder hon sig direkt till nybörjarläsarna med vardagsnära berättelsersom engagerar, särskiltdåhuvudpersonen ofta ställs införett knivigt dilemma. Med coola illustrationersom en självklar och viktigdel av läsupplevelsen.Hjälp!-böckerna ingår i serien Lätt att läsa,och hittills har följande böcker kommit ut: Hjälp! Jag gjorde illa Linn, Hjälp! Jag tappar bort en hund, Hjälp! Jag hittar ett fusk och Hjälp! Var är skatten.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163879791
Titel
Hjälp! Ett spökhus!
Författare
Jo Salmson
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2015
Omfång
61 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
154 x 217 mm Ryggbredd 10 mm
Vikt
248 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lättläst och huvudlöst!  Följ med på äventyr i Jo Salmsons lättlästa "Hjälp!-serie". Det här är vardagsdramatik i en lågstadieklass där det är lätt att känna igen sig. I dag ska klassen åka på utflykt till ett spökhus och alla är inte så tuffa när det gäller. Det blir ett spännande äventyr i mörka rum och rysliga  korridorer. En bladvändare för nybörjarläsare!  I huset har Harald Huvudlös suttit fängslad för länge sedan och här finns ett spöke som inte gillar barn. När vi går genom spökkorridoren och jag tappar bort Samir, som är minst lika skraj som jag, blir det riktigt läskigt. Hjälp! Jag måste vända tillbaka och hitta honom!Jo Salmson skriver för barn i alla åldrar. I de omtyckta Hjälp!-böckerna vänder hon sig direkt till nybörjarläsarna med vardagsnära berättelser som engagerar, särskilt då huvudpersonen ofta ställs inför ett knivigt dilemma. Med coola illustrationer som en självklar och viktig del av läsupplevelsen.Hjälp!-böckerna ingår i serien Lätt att läsa,och hittills har följande böcker kommit ut: Hjälp! Jag gjorde illa Linn, Hjälp! Jag tappar bort en hund, Hjälp! Jag hittar ett fusk och Hjälp! Var är skatten?.