Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Algotson, S/Julens bästa mat

Algotson, S/Julens bästa mat

Inbundna böcker. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 1997.

Boken handlar inte bara om tillagning av den traditionella julmaten utan också om hur man själv kan rimma skinka, luta lutfisk, ysta ost och göra julkorv.

Naturligtvis finns det recept på tillagning av det som hör hemma på julbordet, t ex kalkon, skinka, lutfisk, sill av olika slag, desserter, kola, knäck, marsipan m m. Ett stort avsnitt ägnas också åt julbrödet – både mat- och vetebröd samt julkakorna, inklusive de mjuka.

Här finns också avsnitt om julfirande och traditioner, om att stöpa ljus, driva lökar, binda en tärnkrans, göra skinkdekorationer och doftande pomander.

Stina Algotson är matskribent och hushållslärare.

Förlagsfakta

ISBN
9789127066175
Titel
Algotson, S/Julens bästa mat
Författare
Algotson, S
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
1997
Bandtyp
Inbunden
Vikt
364 g
Språk
Svenska