Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Leva med hund

Leva med hund

Inbunden bok Wahlström & Widstrand. Första svenska uppl. 2006. 281 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Danska originalets titel: Politikens Hundebug. Översättning: Bodil von Eichwald, Alf Agdler.
Inbunden klotband med hårda, illustrerade pärmar i kartonnage. Vitt ryggsnitt på brun botten. Omslag: Claes Gustavsson. Rikligt illustrerad med teckningar och fotografier i färg och sv/v.
Förefaller oläst. Bakssidan aningen lagerslitage med några svaga märken och rispor. Rea-prislapp nederst på framsidan. Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789146214625
Titel
Leva med hund
Författare
Ulla Sörensen
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2006
Omfång
281 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 253 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
921 g
Språk
Svenska
Baksidestext


Som hundägare får man mycket motion, frisk luft, sällskap, kärlek, trygghet och många nya vänner. Man mår bättre, både fysiskt och mentalt. Att ha hund är med andra ord ett bra sätt att leva.Leva med hund är en bok som behandlar allt man behöver veta om hundägandet, från utfodring, daglig skötsel, friskvård och sjukdomar till vad det innebär att föda upp en kull valpar. Hundsporten ges ett eget avsnitt, ett annat kapitel tar upp vad man gör med hunden på semestern.Boken som är rikt färgillustrerad avslutas med en genomgång av de lagar och bestämmelser som gäller för hundägare i Sverige.