Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bra jobbat, Sune

Bra jobbat, Sune

Inbunden bok. Egmont Publishing AB. 1 uppl. 2017. 158 sidor.

Nyskick. Bokhandelsny!
Sune är bra på nästan allt han gör tycker han själv. Särskilt bra är han på att tjusa tjejer. Sune är också jättebra på att vara barnvakt åt lillebror Håkan. Mamma och pappa tror knappt det är sant när de kommer hem och Sune både har målat om vardagsrummet med lim och pangat en ruta. Allt för att göra Håkan glad. Ja, det är bra jobbat av Sune. Men det finns förstås några saker som Sune har svårt för ... FAVORIT I REPRIS! Sören och Anders skriver om, skriver nytt och uppdaterar sina bästa böcker till glädje för alla fans nya som gamla. Bra jobbat, Sune har kapitel ur Duktigt Sune från 1991.
Leif Sören Gustav Olsson, född 16 mars 1964 i Karlskoga församling, Örebro län, är en svensk barnboksförfattare, illustratör och föreläsare. Sören Olsson växte upp i Karlskoga och är son till förmannen Helge Olsson och läkemedelsberedaren May-Britt, ogift Jakobsson.
Anders Jacobsson, folkbokförd Jan Anders Jakobsson, född 4 augusti 1963 i Karlskoga församling, Örebro län, är en svensk barnboksförfattare. Jacobsson är son till ingenjören Owe Jacobsson och kontoristen Ulla-Britt Stjernberg.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789176212295
Titel
Bra jobbat, Sune
Författare
Olsson, Sören
Förlag
Egmont Publishing AB
Utgivningsår
2017
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
157 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
428 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sune är bra på nästan allt han gör tycker han själv. Särskilt bra är han på att tjusa tjejer. Sune är också jättebra på att vara barnvakt åt lillebror Håkan. Mamma och pappa tror knappt det är sant när de kommer hem och Sune både har målat om vardagsrummet med lim och pangat en ruta. Allt för att göra Håkan glad. Ja, det är bra jobbat av Sune. Men det finns förstås några saker som Sune har svårt för ... FAVORIT I REPRIS! Sören och Anders skriver om, skriver nytt och uppdaterar sina bästa böcker till glädje för alla fans nya som gamla. Bra jobbat, Sune har kapitel ur Duktigt Sune från 1991.