Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Flykten

Flykten

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2020. 510 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Helt nytt ex, oläst och obläddrat, dock med svag recensionsstämpel i övre snittet. Detta aär den tredje och avslutande delen i trilogin om Ättlingarna.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789129703283
Titel
Flykten
Författare
Söderlund, Mats
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2020
Omfång
510 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 218 mm Ryggbredd 38 mm
Vikt
769 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kaos råder i Skelleftehamn efter den stora översvämningen. Flera tusen har omkommit och trots att David och Wilma räddade livet på nästan hela skolan sätter regeringen in militär för att bekämpa, tillfångata och tillintetgöra olus. De vet inte vad de kämpar emot, men de vet att det är något främmande, något farligt. Utan häktningsförhandling eller rättegång spärras ungdomarna in, ingen bryr sig om barnkonventionen eller att deras mänskliga rättigheter ska respekteras. De är ju inte människor, utan något helt annat.

Samtidigt grips Gaupa i Stockholm och avsätts från posten som FN:s generalsekreterare. Upptäckten av olus får storpolitiska följder och en internationell konflikt hotar. Gaupa beskylls för att vara terrorist och medborgargarden bildas, trollen lynchas av uppretade och rädda människor. De som tidigare var grannar eller goda vänner befinner sig nu på varsin sida i en strid på liv och död.
När allt ställs på sin spets måste beslutet fattas: Är det dags att slå tillbaka och förinta mänskligheten, en gång för alla? Eller är det redan för sent?

Flykten är den storslagna, avslutande delen i Ättlingarna-trilogin. Trådarna knyts ihop och Mats Söderlund gör ingen besviken, spänningen håller i sig ända till sista sidan.