Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
VÄXTERNAS SLÄKTSKAP – Genealogi för trädgårdsälskare
VÄXTERNAS SLÄKTSKAP – Genealogi för trädgårdsälskare VÄXTERNAS SLÄKTSKAP – Genealogi för trädgårdsälskare VÄXTERNAS SLÄKTSKAP – Genealogi för trädgårdsälskare VÄXTERNAS SLÄKTSKAP – Genealogi för trädgårdsälskare VÄXTERNAS SLÄKTSKAP – Genealogi för trädgårdsälskare VÄXTERNAS SLÄKTSKAP – Genealogi för trädgårdsälskare

VÄXTERNAS SLÄKTSKAP – Genealogi för trädgårdsälskare

Inbunden bok –– FÖRLAGSNY! –– Lind & Co. 2018. 224 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder!

Växternas släktskap är en ny bok i samma serie som den mycket uppskattade Latin för trädgårdsälskare. Detta informativa, lättbegripliga och vackra uppslagsverk kommer att ge dig en helt ny förståelse för växtfamiljer och växternas släktträd.
• Från rosor (Rosaceae) till rabarber (Polygonaceae) och morötter (Apiaceae) till kamelior (Theaceae) här skildras en mängd praktisk information som kommer att hjälpa dig att identifiera, välja och odla växter från mer än 70 familjer, alla bekanta för trädgårdsälskaren. Tillsammans med detaljerad information om storlek, ursprung och utseende för varje familj finns också faktarutor som belyser intressanta fakta och smarta odlingstips.
• Oavsett om du är trädgårdsälskare, studerar hortikultur, eller är en nybliven växtentusiast kommer Växternas släktskap att hjälpa dig förstå och uppskatta den enorma variationen och ojämförliga prakten i vårt växtrike.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177792208
Titel
Växternas släktskap : genealogi för trädgårdsälskare
Författare
Ross Bayton - Simon Maughan
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2018
Omfång
224 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
181 x 235 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
710 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Växternas släktskap är en ny bok i samma serie som den mycket uppskattade Latin för trädgårdsälskare. Detta informativa, lättbegripliga och vackra uppslagsverk kommer att ge dig en helt ny förståelse för växtfamiljer och växternas släktträd. Från rosor (Rosaceae) till rabarber (Polygonaceae) och morötter (Apiaceae) till kamelior (Theaceae) här skildras en mängd praktisk information som kommer att hjälpa dig att identifiera, välja och odla växter från mer än 70 familjer, alla bekanta för trädgårdsälskaren. Tillsammans med detaljerad information om storlek, ursprung och utseende för varje familj finns också faktarutor som belyser intressanta fakta och smarta odlingstips. Oavsett om du är trädgårdsälskare, studerar hortikultur, eller är en nybliven växtentusiast kommer Växternas släktskap att hjälpa dig förstå och uppskatta den enorma variationen och ojämförliga prakten i vårt växtrike.
Ytterligare författare: Bayton, Ross
Ytterligare författare: Maughan, Simon
Ytterligare översättare: Widén, Marie
Ytterligare översättare: Engstrand, Lennart
Ytterligare designers: Johns, Lindsey