Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Konsten att finna möjligheten

Konsten att finna möjligheten

Svenska förlaget 2002. Inbunden med skyddsomslag i nyskick, oläst.................. /// Varför ser vi så lätt svårigheter istället för möjligheter i våra liv? Varför måste allt och alla ständigt mätas, jämföras och värderas? Och varför känns det som om ramarna för våra handlingar hela tiden krymper? ---- Med en medryckande entusiasm och med praktiska exempel vill författarna dela med sig av sina insikter, med berättelser som visar hur man själv kan skifta perspektiv ocoh se sitt liv och sina möjligheter med helt nya ögon. I tolv olika övningar, med namn som Allt är påhittat, Att vara en tillgång och Att ge efter för passionen, vill de hjälpa dig att öppna dörren mot et universum av Möjlighet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9177385942
Titel
Konsten att finna möjligheten
Författare
Rosamund Stone Zander
Förlag
Telegram Bokförlag
Utgivningsår
2002
Omfång
210 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
155 x 226 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
470 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett liv av möjligheter har vi fått. Men vad gör vi av det? Kanske kan vi få inspiration och uppslag i denna bok som man faktiskt kan arbeta med. Här sammanförs den kreativa miljön i en symfoniorkester med psykologins senaste rön.
Benjamin Zander är dirigent hos Bostonfilharmonikerna, hustrun Rosamund familjeterapeut och landskapsmålare. I deras möte syns tydligt den avgörande roll förmågan att se möjligheter spelar i varje aspekt av livet. Deras metod kan verka enkel men är mycket kraftfull och har två utgångspunkter: livet är en historia (allt är uppdiktat), och så mycket mer blir möjligt för den som kan omformulera sina förutsättningar. Med sin bok vill de få oss att skifta perspektiv, öppna upp för vår kreativitet och ta ett första steg mot våra drömmar, stora som små.