Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Bönor : linser och rara små ärter

Bönor : linser och rara små ärter

Inbundna böcker. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 88 sidor.

Upptäck bönor, linser och ärter i alla regnbågens färger!

Den här boken innehåller smakrika, delikata och nyttiga recept med just dessa som bas. Boken inleds med ett kapitel som beskriver olika sorters bönor, ärter och linser, deras sinnehåll, hur de kan användas och vad de kan kombineras med för att bäst komma till sin rätt. Därefter följer kapitel med recept som har en av de tre huvudingredienserna som bas. Recepten visar dels bönors, ärters och linsers varierande användningsområden, dels hur de kan tillagas på olika aptitretande sätt.

Roland Persson var under 15 år kökschef i Franska Matsalen på Grand Hotel i Stockholm. 1985-93 var han medlem i Svenska Kokslandslaget och 1990 blev Roland Persson utsedd till Årets kock. 1992 belönades han med Gastronomiska Akademiens guldmedalj.

Förlagsfakta

ISBN
9789153432715
Titel
Bönor : linser och rara små ärter
Författare
Persson, Roland
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2010
Omfång
88 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
236 x 278 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
696 g
Språk
Svenska