Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ur askan i elden

Ur askan i elden

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2018. 297 sidor.

Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.

Kommissarie Alan Banks har just flyttat från London till landsortsstaden Eastvale i Yorkshire. Han ser framför sig ett lugnare liv tillsammans med sin fru Sandra. Men skenet bedrar – brottsligheten i det lilla samhället visar sig vara värre än han föreställt sig.

En inbrottsvåg har drabbat staden. Maskerade ungdomar bryter sig in hos gamlingar och stjäl smycken och värdesaker. Det framstår till en början som gärningar av relativt harmlösa småtjuvar. Men när en 87-årig kvinna hittas död i sitt hem efter ett inbrott får fallet en helt annan innebörd. När Sandra dessutom råkar ut för ett överfall blir ärendet personligt för Banks. Rör det sig om samma gärningsmän? Och kommer Banks att hitta dem innan de slår till igen?

Ur askan i elden, som utkom på engelska 1987, är den allra första delen i Alan Banks-serien. Här lär vi känna en yngre poliskommissarie och får veta hur allt började.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137151755
Titel
Ur askan i elden
Författare
Robinson, Peter
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2018
Omfång
297 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
143 x 221 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
433 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kommissarie Alan Banks har just flyttat från London till landsortsstaden Eastvale i Yorkshire. Han ser framför sig ett lugnare liv tillsammans med sin fru Sandra. Men skenet bedrar – brottsligheten i det lilla samhället visar sig vara värre än han föreställt sig.En inbrottsvåg har drabbat staden. Maskerade ungdomar bryter sig in hos gamlingar och stjäl smycken och värdesaker. Det framstår till en början som gärningar av relativt harmlösa småtjuvar. Men när en 87-årig kvinna hittas död i sitt hem efter ett inbrott får fallet en helt annan innebörd. När Sandra dessutom råkar ut för ett överfall blir ärendet personligt för Banks. Rör det sig om samma gärningsmän? Och kommer Banks att hitta dem innan de slår till igen?Ur askan i elden, som utkom på engelska 1987, är den allra första delen i Alan Banks-serien. Här lär vi känna en yngre poliskommissarie och får veta hur allt började.