Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
De Hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari   -  En berättelse om att uppfylla sina drömmar och förverkliga sig själv

De Hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari - En berättelse om att uppfylla sina drömmar och förverkliga sig själv

Inbunden bok.

Mycket gott skick. 2012. 203 sidor. 21.5 x 14 cm. 380 gram. Förlagets vita helklotband i nära nyskick, dock saknas försättsblad. Skyddsomslaget med mindre bruksspår, har gjorts för ett företag som köpt del av upplagan. När Jonathan vaknar står solen redan oroväckande högt på himlen och han svär inombords. Han har försovit sig igen. Än en gång lämnar han sin son alldels för sent efter en pappahelg, än en gång kommer hans exfru att bli besviken och än en gång kommer han sent till jobbet en måndagsmorgon. Allt är som vanligt i Jonathans liv som stressad frånskild karriärist i storstan. Men den här dagen får han ett oväntat telefonsamtal som vänder upp och ner på tillvaron. Hans släkting Julian behöver hjälp. Och han behöver det nu. Utan betänketid måste Jonathan lämna plikter och måsten och ge sig ut på en lång resa för att samla ihop nio brev som finns utplacerade på olika håll i världen. Denna resa och de människor han möter ger Jonathan livsviktiga insikter, och han kan återvända till sin släkting Julian med väl förrättat uppdrag. En gång i tiden stod Julian inför ett vägskäl som räddade hans liv han sålde sin Ferrari och lät livet ta en annan vändning. Nu går hans visdom i arv till Jonathan. Internationell bästsäljare Sharmas böcker har sålts i över fem miljoner exemplar världen över, de har översatts till 70 språk och kommit ut i 60 länder. OBS!! Bilden på Robin Sharma är inte bokens omslagsbild.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127133082
Titel
De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari
Författare
Sharma, Robin
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Utgivningsår
2012
Omfång
203 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 220 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
370 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När Jonathan vaknar står solen redan oroväckande högt på himlen och han svär inombords. Han har försovit sig igen. Än en gång lämnar han sin son alldels för sent efter en pappahelg, än en gång kommer hans exfru att bli besviken och än en gång kommer han sent till jobbet en måndagsmorgon. Allt är som vanligt i Jonathans liv som stressad frånskild karriärist i storstan.
Men den här dagen får han ett oväntat telefonsamtal som vänder upp och ner på tillvaron. Hans släkting Julian behöver hjälp. Och han behöver det nu. Utan betänketid måste Jonathan lämna plikter och måsten och ge sig ut på en lång resa för att samla ihop nio brev som finns utplacerade på olika håll i världen.
Denna resa och de människor han möter ger Jonathan livsviktiga insikter, och han kan återvända till sin släkting Julian med väl förrättat uppdrag. En gång i tiden stod Julian inför ett vägskäl som räddade hans liv – han sålde sin Ferrari och lät livet ta en annan vändning. Nu går hans visdom i arv till Jonathan.
Internationell bästsäljare – Sharmas böcker har sålts i över fem miljoner exemplar världen över, de har översatts till 70 språk och kommit ut i 60 länder.