Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Odla ätbart på liten yta

Odla ätbart på liten yta

Inbunden bok

Nyskick. Massolit Förlag | Utg. 2015 | Förlagsband | 95 s. | 9789187785504 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Solvarma tomater, syrliga pplen, milt pepprig blomsterkrasse som ger salladen en verraskande smakdimension. Intresset fr att ta hemodlat har aldrig varit strre n nu. I sin nya bok Odla tbart berttar Eva Robild fr alla odlingssugna precis hur man gr tillvga fr att lyckas med sina odlingar, hela vgen frn fr till skrd. Det handlar om grnsaker frsts. Men det handlar ocks om att upptcka nya br med spnnande smaker: nypon, havtorn, aronia och physalis. Eller att prova att odla ngot mer exotiskt, som kta kastanj eller fikon. ven p en liten yta eller i krukor gr det att skapa en tbar mini-trdgrd. Odla tbart r den femte boken i serien Grna Fingrar, som visar att vem som helst med enkla medel kan skapa en lustfylld trdgrd. Tidigare bcker i serien r den bstsljande Odla i pallkrage, Perenner, Beskra trd och buskar samt Vxthus och uterum.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789187785504
Titel
Odla ätbart på liten yta
Författare
Eva Robild
Förlag
Massolit Förlag
Utgivningsår
2015
Omfång
95 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 205 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
448 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Solvarma tomater, syrliga äpplen, milt pepprig blomsterkrasse som ger salladen en överraskande smakdimension. Intresset för att äta hemodlat har aldrig varit större än nu. I sin nya bok Odla ätbart berättar Eva Robild för alla odlingssugna precis hur man går tillväga för att lyckas med sina odlingar, hela vägen från frö till skörd. Det handlar om grönsaker förstås. Men det handlar också om att upptäcka nya bär med spännande smaker: nypon, havtorn, aronia och physalis. Eller att prova att odla något mer exotiskt, som äkta kastanj eller fikon. Även på en liten yta eller i krukor går det att skapa en ätbar mini-trädgård. Odla ätbart är den femte boken i serien Gröna Fingrar, som visar att vem som helst med enkla medel kan skapa en lustfylld trädgård. Tidigare böcker i serien är den bästsäljande Odla i pallkrage, Perenner, Beskära träd och buskar samt Växthus och uterum.
Ytterligare författare: Robild, Eva
Ytterligare fotografer: Bergdahl, Pernilla
Ytterligare illustratörer: Robild, Eva
Ytterligare designers: Arvidsson, Camilla