Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Experimentverkstan . Små experiment och stora upptäckter

Experimentverkstan . Små experiment och stora upptäckter

av

Inbunden bok. Tukan. 2016. 160 sidor.

Nyskick. Experimentverkstan Små experiment och stora upptäckter En rolig och inspirerande experimentbok! Bygg en snygg högtalare av toarullar till din smartphone. Plantera en djungel i gamla pet-flaskor. Odla egna sockerkristaller till coola smaskiga klubbor. Rita en skattkarta med osynligt bläck. Baka glass i ugnen utan att den smälter (och ät upp den sen!) Gör en monsterstor marshmallow i mikron. Bygg en bro av glasspinnar som håller för en tegelsten. Filtrera ditt eget dricksvatten genom grus, sand, kol och löv. Konstruera ett färgglatt densitetstorn av olika slags vätskor och experimentera med diverse objekt för att se hur långt de sjunker. Och mycket, mycket mer ... Alla experiment förklaras tydligt och pedagogiskt och de flesta experimenten kopplas ihop med något liknande i verkligheten - t.ex. hur man bygger broar, riktiga jetmotorer, tar hand om oljeutsläpp i havet m.m. Dessutom finns en hel del tips på hur man tar experimenten ytterligare ett steg eller två. Laminatband.Rikt fotoillustrerad i färg.Format 28x22 cm. Språk: Svenska. Absolut nyskick.(190517 DA 18)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK


Förlagsfakta

ISBN
9789176176382
Titel
Experimentverkstan : små experiment och stora upptäckter
Författare
Jack Challoner - Robert Winston
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsdatum
20161101
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 280 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
918 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här är en rolig experimentbok som verkligen inspirerar till stora upptäckter. Bygg en snygg högtalare av toarullar till din smartphone. Plantera en djungel i gamla pet-flaskor. Odla egna sockerkristaller till coola smaskiga klubbor. Rita en skattkarta med osynligt bläck. Baka glass i ugnen utan att den smälter (och ät upp den sen!) Gör en monsterstor marshmallow i mikron. Bygg en bro av glasspinnar som håller för en tegelsten. Filtrera ditt eget dricksvatten genom grus, sand, kol och löv. Konstruera ett färgglatt densitetstorn av olika slags vätskor och experimentera med diverse objekt för att se hur långt de sjunker. Och mycket, mycket mer ... Alla experiment förklaras tydligt och pedagogiskt och de flesta experimenten kopplas ihop med något liknande i verkligheten - t.ex. hur man bygger broar, riktiga jetmotorer, tar hand om oljeutsläpp i havet m.m. Dessutom finns en hel del tips på hur man tar experimenten ytterligare ett steg eller två.