-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Boken lite använd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rak och ren utan namn eller skador
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten, kokboken
Inbunden bok. Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Bok i presentskick. Atkinsdiet en trestegs metod att få kontroll över sin vikt har hjälpt många människor. Boken innehåller beskrivning över metoden ett schema hur man över cirka två månader får metabolismen under kontroll, minskar insulinproduktionen och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKForum -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Etiketten på bilden är inte fäst på boken.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Hanteringsspår samt skavda hörn och kanter på omslaget. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken ( amerikanska orig. t...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. 992 gram. Stor storlek: 25,3 cm x 19,8 cm. Mer än 200 recept. Rikt illustrerad med färg bilder. Världens mest omtalade dietmetod! Slut på kaloriräkandet och de ständiga hungerkänslorna!
Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hel och ren.
Skrymmande.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten .Kokboken
Inbunden bok. Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna!
Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Väldigt fint exemplar. Världens mest omtalade dietmetod. Läs den och få ett slut på kalori-räknande och ständiga hungerkänslor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hylla Stor14 (gamla 44)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 25 x 20 cm Vikt 965 g. Förlagets dekorerade pappband med skyddsomslag, rikligt färgfoto-illustrerat. Amerikanska originalets titel: The Illustrated Atkins New Diet Cookbok. Översättning Kerstin Salomon. Världens mest omtalade dietmetod! Innehåll bl läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten. Kokboken.
224 sidor, inbunden med skyddsomslag, Forum 2005, 20x25 cm., rikt och läckert illustrerad, gott/mycket gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Atkinsdieten Kokboken
Inbunden bok. Forum. 2005. 220 s. Inbunden. 1030 gram.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Smutsatt skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
9137127357 -
ATKINSDIETEN Kokboken
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. FORUM Bokförlag. 2005. 224 s. Inbunden. 25,5x20cm. Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
9137127357 -
Atkinsdieten. Kokboken.
224 sidor, inbunden med skyddsomslag, Forum 2005, 20x25 cm., rikt och läckert illustrerad, gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn