Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt du behöver veta om trädgårdsodling : men inte törs  fråga om
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9151839156
Titel
Allt du behöver veta om trädgårdsodling : men inte törs fråga om
Författare
Rob Cassy - Valerie Scriven
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2002
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
461 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Allt du behöver veta om trädgårdsodling är fylld med goda råd som är baserade på åratals praktisk erfarenhet av trädgårdsodling och den fasta tron att det är en syssla för alla människor. Är du en nybörjare som behöver hjälp för att lyckas eller en van odlare som behöver få lite nya infallsvinklar? Den här boken kommer att pigga upp dig och förvandla din trädgård och din egen syn på den.

Ingenting är för enkelt för att få vara med och ingenting är för svårt för att få en ordentlig förklaring. Till och med det fruktade ämnet beskärning avmystifieras. Trädgårdsodling handlar om att ta itu med saker och ting och att ta vara på de olika möjligheter som ges: det första steget för en blivande odlare är att ta mod till sig när det gäller färger och sedan köpa någon vacker växt, gräva ett hål och plantera den. En "problemträdgård" är i själva verket ett unikt stycke land som bara väntar på att bli planterat. De finaste frukterna och grönsakerna växer när odlaren har en sund syn på jorden.

Här jämförs dubbelgrävning med överjordiskt sex och här uppmanas läsarna och behandla surjordsälskande växter som kräsna middagsgäster. Allt du behöver veta om trädgårdsodling är fylld med kärnfull information, goda råd och smittande inspiration. Här finns också en trädgårdskalender som gör boken till en informell uppslagsbok som är lika roande som ovärderlig.