Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Flickan under bron

Flickan under bron

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Borneling. 2014. 422 s. 14 x 22cm.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789173171960
Titel
Flickan under bron
Författare
Rivers, Francine
Förlag
Bornelings Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
422 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 220 mm Ryggbredd 40 mm
Vikt
610 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hollywood 1957

För alla som betyder något i Hollywood är Lena Scott det starkast lysande stjärnskottet på vita duken sedan Marilyn Monroe. Få vet att hon egentligen heter Abra, och ännu färre vet vilket pris hon tvingats betala för att äntligen bli någon.

För Zeke Freeman förblir Abra för alltid den lilla flicka som vann hans hjärta den där natten då han fann henne, ett gråtande, övergivet spädbarn, under bron utanför Haven. Zeke och hans son Joshua Abras bästa vän ser henne utvecklas till en exotisk skönhet. Men Zeke vet att omständigheterna kring Abras födelse har lämnat djupa ärr i hennes hjärta, ärr som lämnar henne sårbar och öppen för en vältalig charmör som bedyrar sin kärlek och lockar med sig henne till Hollywood drömmarnas stad.

Hollywood känns fjärran från Haven, men den naiva Abra lär sig snart vad som förväntas av en flicka som vill nå toppen. För sent upptäcker hon att berömmelsen har ett fruktansvärt pris.

Hon brände alla broar för att skaffa sig det hon trodde att hon ville ha. Nu vill hon bara hitta hem. En gripande roman om frestelser, nåd och villkorslös kärlek av författaren till storsäljaren Kärlek som befriar. Francine Rivers har nu skapat ett nytt mästerverk som toppar försäljningslistorna!

--------------------------------------------------------------------------------

FRANCINE RIVERS (New York Times bästsäljande författare) har kunnat åtnjuta en framgångsrik författarkarriär i över trettio år. Hennes storsäljande romaner har vunnit priser eller nominerats för ett antal hedersomnämnanden, däribland RITA Award och Christy Award. Francines romaner har översatts till mer än trettio olika språk, och är storsäljare i många länder. Francine och hennes make Rick bor i norra Kalifornien.