Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Var sak på sin plats och rensa bort resten

Var sak på sin plats och rensa bort resten

Inbunden bok Natur & Kultur. 1 uppl. 2006. 169 sidor.

Nyskick. Förlagsrest. Det här var ett manus jag snabbläste över natten, fler förlag var ute efter den här boken av den här författaren. Och med all rätt. Detta är en rolig, viktig, informativ och klok bok som behandlar ett ämne som orsakar så många människor så mycket stress, skuld och utmattning. Nämligen: våra röriga högar och växande pappersbuntar och oöverblickbara garderober och garage där det inte stått en bil på åratal på grund av ... ja ni vet. I början berättas om ett par som kommer hem till sitt hus där det varit inbrott. Polisen är fortfarande kvar på platsen och säger allvarligt: Jag måste varna er för hur det ser ut där inne, tjuvarna har vänt upp och ner på allt och det kommer att ta er veckor att städa upp. Husägarna går in med hjärtat i halsgropen och ser att absolut inget är rört. Det ser ut precis som innan de for på bio. Dags att städa, kanske? Författaren har bra driv i språket och blandar anekdoter och fallbeskrivningar med konkreta råd. Här finns många tips och infallsvinklar: man kan börja röja så smått i en hörna (vilket författaren rekommenderar) eller köra den tunga stilen direkt och hyra container. Ett av råden man omedelbart kan börja följa är att allt som tar mindre än en minut ska man göra direkt (sätt in det där pappret i pärmen, plocka upp tröjan från golvet, ställ tallrikarna i diskmaskinen). Fördelarna är fler än de uppenbara genom att göra något på en gång slipper man ägna energi och tankar åt det, det nöter inte på ens nerver och man behöver inte starta om varje gång man ser pappret (jag sätter in det i pärmen sen ...). Var sak på sin plats är en rolig och användbar bok som behandlar ett ämne som berör de allra flesta av oss. Översättning Thomas Andersson Författare: Rita Emmett Förlag: Natur & Kultur Bandtyp: Inbunden Språk: Svenska Utgiven: 200609 Antal sidor: 169 Upplaga: 1, Vikt i gram: 294 ISBN10: 912710981X ISBN13: 9789127109810. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789127109810
Titel
Var sak på sin plats och rensa bort resten
Författare
Rita Emmett
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2006
Omfång
169 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
145 x 185 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
294 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det här var ett manus jag snabbläste över natten, fler förlag var ute efter den här boken av den här författaren. Och med all rätt. Detta är en rolig, viktig, informativ och klok bok som behandlar ett ämne som orsakar så många människor så mycket stress, skuld och utmattning. Nämligen: våra röriga högar och växande pappersbuntar och oöverblickbara garderober och garage där det inte stått en bil på åratal på grund av ... ja ni vet. I början berättas om ett par som kommer hem till sitt hus där det varit inbrott. Polisen är fortfarande kvar på platsen och säger allvarligt: Jag måste varna er för hur det ser ut där inne, tjuvarna har vänt upp och ner på allt och det kommer att ta er veckor att städa upp. Husägarna går in med hjärtat i halsgropen och ser att absolut inget är rört. Det ser ut precis som innan de for på bio. Dags att städa, kanske? Författaren har bra driv i språket och blandar anekdoter och fallbeskrivningar med konkreta råd. Här finns många tips och infallsvinklar: man kan börja röja så smått i en hörna (vilket författaren rekommenderar) eller köra den tunga stilen direkt och hyra container. Ett av råden man omedelbart kan börja följa är att allt som tar mindre än en minut ska man göra direkt (sätt in det där pappret i pärmen, plocka upp tröjan från golvet, ställ tallrikarna i diskmaskinen). Fördelarna är fler än de uppenbara genom att göra något på en gång slipper man ägna energi och tankar åt det, det nöter inte på ens nerver och man behöver inte starta om varje gång man ser pappret (jag sätter in det i pärmen sen ...). Var sak på sin plats är en rolig och användbar bok som behandlar ett ämne som berör de allra flesta av oss. Översättning Thomas Andersson