Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
YQUEM
YQUEM YQUEM YQUEM YQUEM YQUEM YQUEM

YQUEM

Inbunden bok. Bokförlaget Atlantis. 1997. 167 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. ytmärkenpå skyddsomslaget. – Helklotband, format ca 24x28 cm. – Se fler bilder! ––

Château d'Yquem vin, mirakel, mysterium. Ett sött ambrafärgat vin som tillverkas vid en enda vingård: Yquem i Sauternesdistriktet söder om Bordeaux.
• Detta är boken om denna gudadryck. Om godset där den framställts i 400 år. Om familjen Lur Saluces som ägt godset och producerat vinet i två sekler. Om den speciella sammansättningen av jorden som är förutsättningen för detta vin. Om mikroklimatet som får druvorna att växa och mogna. Om ädelrötan som ger druvan dess sötma och arom. Om skörden, när druva för druva försiktigt handplockas. Om själva vinframställningen som in i minsta detalj följer sekelgammal tradition.

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174864175
Titel
Yquem
Författare
Richard Olney
Förlag
Bokförlaget Atlantis
Utgivningsår
1997
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
239 x 284 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
1128 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Château d´Yquem vin, mirakel, mysterium. Ett sött ambrafärgat vin som tillverkas vid en enda vingård: Yquem i Sauternesdistriktet söder om Bordeaux.
Detta är boken om denna gudadryck. Om godset där den framställts i 400 år. Om familjen Lur Saluces som ägt godset och producerat vinet i två sekler. Om den speciella sammansättningen av jorden som är förutsättningen för detta vin. Om mikroklimatet som får druvorna att växa och mogna. Om ädelrötan som ger druvan dess sötma och arom. Om skörden, när druva för druva försiktigt handplockas. Om själva vinframställningen som in i minsta detalj följer sekelgammal tradition.
Boken utgavs första gången på svenska 1986. Denna nyutgåva är genomgripande uppdaterad.
Översättning av Eivor och Lennart Thölén.